torsdag den 19. juli 2012

Pædagogen er dumpet... sorry

.... Ja jeg må med skam indrømme at jeg ikke har tænkt mig om.. Jeg har endelig brugt lidt tid for mig selv, ved symaskinen, som i øvrigt er lånt, da min har stillet træskoene. Det er blevet til en sød frugtpose, til et kommende børnehavebarn. Ja, ser I, nu er det så gået op for den "dårlige pædagog" at jeg har glemt alt om navn på posen.. 

Så siger min mand: " Han er da en klog dreng. Han kan da godt genkende sin egen frugtpose". Ja vist kan drengen det, men hvad med de stakkels pædagoger som skal genkende 50 forskellige.. 
Nå, evt. klager må sendes denne vej, for jeg kan ikke nå at sy en ny og kan heller ikke lige finde på en smart løsning som kan laves i dettte øjeblik..

Tør jeg sige at jeg selv, faktisk er en af de pædagoger, som godt kan huske alle frugtposerne, på stuen.. Nu er jeg i en DUS uden frugtposer... Desværre.. For der er nu noget hyggeligt over at sætte sig med sin enten medbragte mad eller frugt, og så opleve nærvær, som handler lidt om hyggesnak om dagen, det man glæder sig til, og det som gør en glad.. 

Desværre er der alt for mange børn i dag, som er nødt til at leve et ret så fortravlet liv, med både forældres, søskenes samt egne aktiviteter, som skal presses ind i dagligdagen. Derfor syntes jeg det er vigtigt at børnene i deres daginstitutioner omgåes nærværende fagpersoner, som både hygger om dem, viser dem ægte interesse samt er gode eksempler for, hvordan gode spisevaner samt bordmaner opstår.

Jeg ved at forældrene gør deres ypperste for dette, men betingelserne for at gøre det rigtig godt, kan være svære. Derfor tænker jeg institutionerne ind, som en samarbejdspartner når det handler om at lære "Verdens fremtid" de sunde værdier.

Nå det var så blot min beskedne mening om dette.. Hvis I ikke er faldet helt hen, over dette indlæg, håber jeg at I vil tænkte over de gode og sunde stunder som I tilbringer sammen med enten Jeres eget barn eller andres.. Lad dem være fyldt med nærvær.