søndag den 30. november 2014

Når en storfamilie skal foreviges..

 
Ja ja. Jeg ved det godt.. det er ikke altid det mest kreative, som kommer på denne blog.. men nu nærmer julen sig jo og det jeg laver tåler ikke dagens lys.. men så kommer der da noget andet.
I dag har jeg foreviget min kære veninde Rikkes familie.
 
Hun og Palle har en stor og skøn familie. I dag var der lejlighed til at tage billeder af dem alle.. Laura, som er familiens ældste datter flyver fra reden.
 
Familien  bor i Århus og desværre ser jeg dem alt for sjældent, men da Laura kom til verden var hun knap 1 mdr. da hun og Rikke flyttede ind og besøgte mig og min familie..
 
Laura fik en stor plads i mit hjerte, nu skal hun beære London med sit dejlige sind og der er ingen tvivl i mit hjerte om at det vil være en succes.
 
Hun vil komme hjem til os alle ikke blot ældre men også med et hjerte fyldt med masser af smukke minder for livet..
 
Jeg ønsker Laura al det held og lykke, et menneske kan rumme.
 
Laura, jeg ved du læser med her, så lige et par ord til dig.
 
Du og dit skønne smil og varme sind vil blive savnet af ikke blot din nærmeste familie men også af de, som er vant til at tilbringe tid sammen med dig. Når jeg møder en ung kvinde som dig Laura, så har jeg håb for ungdommen. du gør mig stolt.
Du har sunde og fornuftige principper, du er arbejdssom og har et hjerte af guld. Jeg er ikke i tvivl om at du vil gøre en forskel hos de mennesker som du vil møde imens du vil være i London. Held og lykke.
 
 
 
Her er Asbjørn. Sikke en charme.

 
Her er Emil. En rolig fyr.

 
Her er familien Rosenkilde.

 
Hjælpende hænder.

 
Her er Ida Oline. Sidste skud på stammen. Fuld af spillopper. Kan I ikke se det?

 
Et minde til rejsen.

 
Her er den smukke unge kvinde som skal erobre London.

 
Her er Oliver. Der er potentiale i den unge mand.