tirsdag den 6. marts 2012

Blogtræf i Aalborg 2012

Nu er der igen tid til Blogtræf i Aalborg på Klitgaarden. Hvis du ikke var med sidste gang, kan du lige her se, hvordan det, dengang løb af stablen.
Husk at dele dette, også selv om du måske ikke selv kan deltage.. Brug gerne mit billede og info.... Tak så mange gange...

Der er max 45 pladser. Først til mølle...
Denne gang skal der også hygges, arbejdes, inspireres, udveksles idéer og kontakter samt spises masser af lækkert mad. Mad som Roald og dejlige venner sørger for er helt i top. Håber du er frisk og med på en god dag..
Vigtig information, hvis du vil være med:


-Deltagelse koster 100 kr.-Pengene skal indbetales på: Reg: 3201 Konto nr: 3402692219. Når pengene er registreret er du tilmeldt. Du skal oplyse:


Blognavn samt email i modtagerfeltet.


Tak :o) Du vil modtage en bekræftelse når pengene er indbetalt. Tilmeldingen er bindende..-Selv om du først er registreret når du har betalt, vil jeg blive glad for at du skriver her på bloggen, at du deltager..-For de 100 kr. får du:-Formiddags Kaffe, Te, eller varm kakao med lidt godt til ganen.-Frokost, som vil være lige så lækkert som sidst.-Eftermiddags Kaffe, Te eller varm kakao med en surprice.-Fri parkering hele dagen.-Glade bloggere at lege med.-Workshops til inspiration.-Ønsker du et bord, opstilt til evt. bytte eller salg af materialer koster dette 25 kr. Som du skriver på tilmeldingen, så sørger vi for det står klart til dig på dagen.

Lige nu arbejder jeg på af udvælge evt. Worksshops og skønne quinder, som skal stå for dem. Har du nogle ønsker eller idéer som du vil ytre til mig, så gør det lige nu.. Måske kan jeg opfylde dem :o) måske ikke :o( Jeg vil gøre mit bedste...Når alle Workshops er på plads, vil du høre fra mig igen, med information om hvad du skal medbringe til dagen.Håber vi ses. Det var så hyggeligt og fantastisk sidste gang.