tirsdag den 29. december 2009

Svampe og Trolde


Bliver man lykkelig af at shoppe? Hvem har ikke stilt sig selv det spørgsmål. Set i en større sammenhæng, tror jeg naturligvis ikke på evig lykke gennem indkøb, men når det så er sagt, så får man da en umiddelbar lykke af gode køb. Jeg var i Lønstrup, og fandt en butik med 70% på alt i butikken. Det var det samme som at sige: "Lone kom indenfor."


Disse fantastiske trolde fik jeg i julegave af min svigerinde og hendes kæreste. Jeg er helt vild med dem. De passer perfekt til de stensvampe som jeg købte, den dag jeg smagte lidt af den umiddelbare lykke....

Undskyld forsinkelsen. Vinderen er:

Ja jeg kan kun beklage.. Min søde mand kom hjem og var klar på en tur ind i udsalgsraseriet.. Hvornår har man sidst mødt en mand, som siger ja til det, frivilligt. Det blev sågar til et besøg på restaurant. Allerede der, vidste jeg at trækningen af dagens vinder, ville blive forsinket.. men ... Vi kom ikke ret meget for sent hjem, men min computer har pubertets problemer. Den har et liv for sig selv. Egentlig er det underligt, da den ikke er ret gammel, ca. 3 mdr. det er da ingen alder for en comupter. Vi har kæmpet med den, i så lang tid at mit blodtryk var ved at koge over. Tror ikke, jeg er den eneste, som kommer til kort, når de ikke bare gør, det man ber dem om.. Nogen vi påstå, at det er det de gør, men jeg vil for tid og evighed, påstå noget andet. Nå jeg håber på at blive tilgivet.Vinderen af bordskåneren blev: DISIGN- KERAMIK.

Tillykke til dig.
Hvis du sender mig din adresse på denne mail: ilonesfodspor@gmail.com
så vil jeg sende dig en lille pakke.

Godt nytår, og held og lykke til I andre næste gang. Der bliver uden tvivl en næste gang. Jeg er da blevet helt grebet af det...

Lone

HURRA. 25 FASTE LÆSERE

Hurra .... endelig nåede jeg de 25 faste læsere. Jeg ved jo godt at der er endnu flere derude i det ganske land, som følger trofast med i mine projekter, men rent psykisk, så er det altså rart at vide at man ikke skriver ud i det blå.
I aften, tirsdag, kl. 20.00. skriver sådan, da jeg ikke kan få min computer til at registrere det rigtige tidspunkt for mine indlæg, udlodder jeg min give a way.
Hvis vinderen er hurtig til at maile tilbage, vil jeg sende gaven ud allerede i morgen..
HELD OG LYKKE TIL DELTAGERNE.