tirsdag den 15. marts 2011

Gæster fra USA. Tur til Skagen

Jeg ved det godt. Der er lidt stille her på bloggen, for tiden. Dette skyldes naturligvis blogtræf, men også life in general :o)
Vi er så velsignede at vi har nogle helt vidunderlige venner fra USA. De kom helt fra Texas for at besøge os. Vi er så glade for deres besøg. I ser lige lidt billeder fra en helt fantastisk tur til Skagen. Der var ingen tvivl, døtrene skulle opleve Skagen, nå ja og alt det andet, de har set imens de har været her.
Vi lånte en bil, som rummede os alle, og turen gik nord på. Godt humør, lidt kulde men ingen regn. Dette var vi taknemlige for. Danmark er et smukt land, og vi viser det stolt og gerne frem, men regn og tåge, gør ikke noget for landskabet.
Det har været nogle helt fantaskite dage, både at være sammen igen, med mennesker, som har har og har haft stor indflydelse på ens liv. Det har Scott i mit, og nu i min families. Sidenhen har hans helt vidunderlige familie sneget sig ind under huden på os. Vi elsker dem og beundre dem for deres måde at leve livet på. De er nogle helt fantastike mennesker og ikke mindst forældre.
Scott og Tami har været her før, men denne gang skulle to af deres 6 piger se Danmark. Det er vi så glade for.
Vi håber de vil vende tilbage når Roald og jeg skal fejre kobberbryllup.