onsdag den 1. september 2010

Jeg ser rødt.....


Jo jeg får også nogle gange nogle ganske dumme idéer.. Dette har vist sig at være en af dem..

Vinteren har været så hård ved alt det, som vi ikke nåede at få fjernet inden snemængden kom, så, da alt sne smeltede, viste der sig pludselig nogle ganske triste havemøbler, sit sørgelige ansigt.

Jeg måtte enten smide dem ud eller male dem.. Jeg valgte at male dem. Rød er farven. Gør det aldrig igen. Det viste sig nemlig at rød ikke er vild med at dække.. Det havde min nabo, som er maler, jo fortalt men ville jeg høre?

NEJ..... Det ville jeg ikke, for mit kreative hovede kunne jo se for mig, hvor flot det ville se ud.. Det gør det også, men vi er stadig ikke helt dækkende og vi kører nu på 6 lag..

Ingen spøg.. Men nu mangler der også kun den lille terrasse som de skal stå på..

Den skal være sort som redskabsskuret, jeg også har malet.. sort er så taknemlig en farve.. Den elsker jeg at male med.... Det husker jeg lige næste gang...

Babyshower


Ja jeg elsker jo Babyshower..

Så da der skulle holdes hemmeligt shower for Nalle, var jeg på pletten...

Heldigvis var vi flere, som gerne ville være behjælpelige, så det blev et helt fantastisk hyggeligt shower... Jeg lagde hus til, pyntede op og stod for de aktiviteter vi skulle lege...
Jeg havde valgt at pynte op med lyseblåt og turkis. Vi ved jo at maven indeholder en Adam. Hvis I kikker godt efter på collagen, kan I se billedet af Nalle som jo egentlig hedder Nathalie. Disse dejlige ventebilleder har jeg taget. Det var en sjov dag med 184 billeder for at dokumenterer den søde ventetid.
Tror og håber at Nalle blev meget glad. Hun fik masser af dejlige pakker, som skal hjælpe hende og Michael til at tage imod Adam, når han meget snart skal fødes hjemme i deres egen stue.. Har inviteret mig selv, ved ikke hvor godt det gik med det.. Men jeg glæder mig meget til at se det lille vidunder.
Se, der var jo så en mere ting som jeg har bedrevet tiden med siden sidst...