lørdag den 7. maj 2011

Afsløring af haveprojekt. Velkommen til havevandring, her på bloggen. Se alle de skønne billeder.

Her er afsløringen af vores store haveprojekt. Nu skal den blot males. Nå ja og græsset skal i niveau. Søjlerne skal i jorden m.m. Der er jo lang vej endnu.. Men har Roald og Anders ikke været dygtige. Jeg er så glad. Glæder mig til at sætte de røde havemøbler på terrassen. Ikke et øje er tørt..(Og så er der en lille overraskelse til den heldige.. som gættede hvad vi havde gang i.. Jeg skriver lige til dig..)Da vi købte dette hus, kunne jeg ha svoret at jeg ikke ville blive grebet af havearbejde. Jeg er bidt. Jeg elsker det og har gerne ondt for en god sags tjeneste. Ondt fordi solen har fanget mig, og fordi jeg idag, har malet højbede i 5 timer.

At give disse pallebede farve. Det gjorde den STORE forskel. Jeg kunne ikke holde dem ud før. Nu er jeg glad. Mere glad når de sprudler af kål, rødbeder, gulerødder, kartofler og løg. Alle mine ynglings grøntsager. Uhm.. Kan næsten smage dem.


Her ser I vores skønne røde træ. Vi aner ikke hvad det er for et, måske du gør det? Det har røde små æblelignende, ikkespiselige frugter. Smukt er det nu.

Vores slidte bænk, og vores lille havebassin. Nu uden fisk. Fiskehejren og den strenge vinter har gjort kål på dem alle.. Det har vist sig at være en dyr omgang. Æv for det er så hyggeligt med lidt fisk i haven.


De gule blomster i krukken gør mig så glad. Det er første år, der er blomst i. Mit lille fuglehus hygger og pynter.

Vinen i udestuen er smuk, men skal lade livet, den dag jeg har råd til en ny og ikke råden udestue. Den dag glæder jeg mig til.Vores vand, hygger. Lyden alene er så skøn.

Håber I har hygget jer, på vores lille havevandring.