fredag den 25. december 2009

SNEMANDVed det godt, han er ikke køn, men uha, det var sjot at lave ham. Noget motion skulle vi jo ha, ovenpå alt det julemad. Sneen er perfekt til SNEMÆND i dag. Så ud af hulerne og i gang. Vi udfordrer Jer. God fornøjelse.

Filthalstørklæde i grønne farver

Så vælges der FARVER, det i sig selv er en udfordring for mig, da jeg jo elsker alle farver. For ikke at tale om udfordringen, at stoppe i tide. For meget er også galt. Håber jeg fik stoppet i tide denne gang.

Jeg kommer varm sæbevand på. Det hjælper med i filteprocessen. Det sviner lidt, derfor er det en god idé at dække godt til, inden man begynder. Husk det, Lone.......

I denne del af processen er det godt at ha en hjælpsom mand, der gerne giver en HÅND. Der skal nemlig RULLES, RULLES, RULLES OG RULLES.......

Her er det så. Det færdige resultat. Jeg er blevet ganske glad for det, og håber det også gælder modtageren af gaven.. Ellers er der nok en anden som vil elske det..


Her er et kik lidt tæt på, man kan se hvordan farverne blander sig smukt i nuancer. Ovenpå al julemaden i går, måtte jeg bare lave noget kreativt. Her er det så. Nu skal det bare pakkes ind. Det er nemlig en fødslesdagsgave, jeg tror ikke modtageren, læser denne blog, så jeg håber, det er ok at lægge det ud, allerede i dag. Ellers lærer jeg nok af det.

Forløsning af spændingen
Endelig er maden overstået, ja og ris a la manden, som jeg selvfølgelig fik rigeligt af, uden at vinde nogen mandelgave. Der var endda dobbelt chance i år. Det blev Anja, min dejlige svigerinde, som havde svedt i køkkenet, der fik begge mandler. Tror det er velfortjent, men lidt snyd :o)

I år holdt vi en jul uden børn. Det har også sin charme, især når alle, som deltager er barnlige sjæle. Det var vi. Sang om træet, som vi næsten ikke kunne se for pakker. Dejligt, dernæst ca. 2 timer med pakker. Jeg klager IKKE. Jeg og alle de andre fik nogle dejlige pakker. Alle var glade, så de næste dage skal gå med at nyde dem.

BYTTE? Ja det ord må vi ikke glemme. Egentlig har jeg brugt mange år på at komme dertil at man godt må indrømme, hvis man har lyst til at bytte. Jeg tror på at giveren af gaven, hellere vil, at man bytter, end at man blot smiler og lægger gaven bagerst i skabet. Så i år skal jeg blot bytte EN GAVE. Taske nr. 3 skal byttes til et par øreringe.

Hvid Jul
Endelig kan vi med sikkerhed sige, at vi fik HVID JUL. Noget vi drømmer om hvert år, i min familie. Det er jo indbegrebet af en rigtig Morten Korch Jul. Lige præcis det vi er på vej til.. Min mands søster, Anja holder jul i år. Hun og Peter er flyttet på det mest romantiske nedlagte landbrug. Det bliver ikke bedre end det. Jo måske lige kanen som skal hente os, fyldt med pelstæpper, klokker som ringer i den frostklare aften, nå ok jeg drømmer vist. Under alle omstændigheder så er forventningerne STORE.

En glædelig jul til alle med håb om at Jeres jul må blive fantastisk.