lørdag den 16. april 2011

DIY Cykelslangearmbånd.

Nej..... Jeg er ikke holdt op med at blogge. MEN jeg har også lovet mig selv, at jeg kunne blogger når jeg har noget at byde på, og for alt i verden, når det ikke stresser mig. Derfor en lille pause på nogle dage, det kender I vel også. Men uha, der er hurtig afregning, jeg har såmænd mistet hele to faste læsere på den konto... Fnis, tror jeg overlever. Her er så lige en DIY.Cykelslangearmbåndet, som vi kunne lave på blogtræffet, men ingen havde tid til at gå igang med, er så fedt. Går med mit armbånd hver dag, og deler lige med Jer, hvordan det laves..
1. Du klipper cykelslangerne i stykker så de er lige lange som brede. Du skal bruge ca. 12 - 14 stykker. Alt efter størrelsen på dit håndled.


2. Stykkerne er klippet, her er nok til flere armbånd. Det kunne jo være, du fik lyst til at lave en gave også.


3. Cykelslangestykkerne skal vaskes. Tro mig. De dufter ikke rart og er ikke rene. Så gør dig selv den tjeneste.


4. Nu sætter du stykkerne sammen parvis. Se billedet. De åbne sider gemmes i de lukkede sider, på det andet stykke.5. Du tager en stoppenål. Bruger tykt rundt elastik. Gerne i farver, men jeg har kun, været i stand til at finde det tykke runde elastik i Hvidt, Sort, Guld og Sølv. Her har jeg valgt det sorte. Du syer de indvendige sider sammen, binder en god knude. Trækker den ind i slangen, så den ikke ses.


6. Dette gør du alle parrene igennem. Det sidste par, binder du sammen, så armbåndet danner en cirkel.


7. Det færdige armbånd, på min arm. Hvor er Roald, når der skal tages et billede, som ikke får min hånd til at se tyk ud.. Ja det ses tydeligt, at han ikke er her... nånå...


8. Manglede lige noget jeg kunne sætte her... ;o) så det er de simple materialer, til et skønt armbånd.


De færdige armbånd. Nu i to størrelser. Der er masser af muligheder med cykelslanger, tror aldrig jeg bliver træt at det materiale..Håber I kan li dem, og så god fornøjelse.Se også mit tidligere indlæg om stoffet fra Karina.

Husker I stoffet?

Husker I stoffet, vi fik af Karina, da der var Blogtræf i Aalborg..Hvad har I fået ud af stoffet? Selv, har jeg haft så travlt, at de ting, som jeg har gang i, ikke er lavet færdige og dernæst lavet som indlæg.... men se lige her...


Karinas stof er blevet til disse flotte kurve.. Jeg har, som lovet, forsøgt at give det sidste stof til folk som ikke blot var taknemlige, men som også ville bruge det. Derfor gik noget af stoffet til værtsparrets mor og svigermor, Jette. Hun er så dygtig og kreativ. Hun får de mest fantastiske ting fra hånden..


Kurvene her blev til, da der var lotteri ved det store Line Danse Festival, som blev holdt af Klitgaarden den 9 april 2011. I ved, det dejlige sted, som lagde lokaler til vores Blogtræf. Vi var såååååå mange mennesker samlet i Nibe. Det var helt fantastisk.