mandag den 22. februar 2010

Shorts. Hvornår får vi brug for dem?


Sidste sommer syede jeg shorts til både venner og familie. Børneshorts vel at mærke. De blev så søde. Selv om jeg havde min tvivl. De sorte shorts med de mange farver er egentlig blot stof fra IKEA, men de gik rent ind. Børnene elskede dem.

Ja hvorfor lægger jeg så dem ud nu? Jo fordi jeg lige sad og slettede gamle billeder i mit billedbehandlingsprogram. Faldt over disse og kom sådan til at drømme mig hen til forår og sommer. Kommer den mon, eller ender vi med at elske vinter og sne, før foråret kommer? Jeg er kommet i tvivl.

Kan jo godt se det er smukt, men det er så upraktisk. Vi har både været på taget af udestue og garage for at undgå at det skulle styrte sammen under vægten.. Så lad sommeren komme, blomsterne venter, og det gør jeg også..

1 kommentar:

  1. Ja, lad os få noget sommer! Fede shorts! Jeg syede sidste sommer en del bukser til Kasper. Pludderbukser med elastik i benet, i bomuld, med dødningehoveder, pirater, biler og meget mere. Han elskede dem! Nu sidder de pludselig oppe midt på benet af ham, så inden varmen kommer må jeg i gang igen :) Jeg gør det gerne :)

    SvarSlet