mandag den 2. december 2013

Jul hos os.


Her hos os, har der aldrig været spækket med juletraditioner. Det skulle da lige være traditionen om at vi ALDRIG går ned på mad, pakker og godter. 

Men når der er små børn i familien og i huset skal der Jules max. Så døren som jeg købte for to år siden er i år blevet malet og sat op. Ja julenissen er nu flyttet ind. Planen er jo at han skal forsøde den kære juletid når vores aflastningsbarn er hos os. Der skal pakker i julesokken sammen med små historier om Nissen og dens drillerier.

Der skal også bages julesmåkager. Det er dog det vi kommer tættest på, af traditioner her i huset. Det er ikke jul uden vaniliekranse eller mit hjemmelavede marcipan. 

Måske denne jul vil sætte nogle gode traditioner i gang hos os. Har du nogle gode traditioner som du har lyst til at dele vil det være hyggeligt. 

6 kommentarer:

 1. Hej Lone. Det er bare så sødt med nissen boende med egen dør. Jeg kan se at der er mange som bruger den ide i år. Hvor er det hyggeligt med juletraditioner som småkagebagning og konfekt. Det bliver jeres aflastningsbarn da helt vild med. Ha en skøn december.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.

   Ja småkager skal der til. Mon ikke hun vil syntes om det. Det tror jeg.
   Du og familien må også ha en skøn december. Glæder mig til vi skal ses igen i det nye år.

   Kram lone

   Slet
 2. I giver den max gas til glæde for aflastningsbarnet :o) Hos os er der også stadig nisser, selvom alle er voksne. Men nisser hører julen til - og det er med til at skabe hygge. Og ligeså kalenderpakker, pakkespil og andre traditioner. Og ikke mindst dekorationer i lange baner :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona.

   Ja vi gør vores bedste. Jeg syntes det er vigtigt med gode juleminder

   Slet
 3. De sidste år har vi haft nissedør i skolen, - fællesmøde hver morgen med de 200 spændte børn. Så hyggeligt. I år kommer nissen desværre ikke. Der er kurser og diverse, der ødelægger det. Måske er han tilbage næste år, hvem ved?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg næsten, Eva. For det er da en skøn tradition.

   Gode julehilsner fra mig.

   Slet