torsdag den 12. september 2013

I mit forsøg på at knække koden. 
Ja nu har jeg så meldt mig på et hæklekursus. Nogle gange skal man bare springe ud i ting. Har været afsted en enkel gang. Jeg er meget spændt på om jeg har valgt rigtigt. Kurset er for begyndere. Jeg er ikke en haj, men helt begynder er jeg vel heller ikke. Men det var altså det eneste kursus jeg kunne finde. Så nu håber jeg bare at jeg får hjælp til de ting som er min udfordring. Faktisk kunne jeg godt være i tvivl, når jeg ser de hæklede opgaver som underviseren har tiltænkt kurset. 
Første opgave var en toilettaske. Vi lagde godt fra land med en opskrift med fejl i. Så nu kan det da på alle måder kun blive bedre. 
Denne toilettaske blev resultatet af tirsdag aften. Der er stadig plads til forbedring men jeg har forsøgt at pimpe den. 

11 kommentarer:

 1. Hej Lone. God fornøjelse med dit kursus. Selvom der er fejl i opskrift, så er der håb forude - og du møder andre hæklere. :o) selv starter jeg i strikkecafe den 3. okt. - dejligt at kunne være sammen med andre om sin hobby.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona

   Det er sandt. Det er hyggeligt at være sammen med nogen om at hækle.

   Heldig lykke med din strikkecafe.

   Lone

   Slet
 2. Sikke da en fin toilettaske, du har hæklet. Forhåbentlig bliver der plads til udfordringer på dit kursus, ellers må du nøjes med at nyde selskabet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert

   Jeg er glad for det jeg lærer. Forsøger naturligvis at få fat i det jeg mangler at lære. Men ellers vil jeg bare nyde at hækle sammen med andre der elsker at hækle.
   Lone

   Slet
 3. Svar
  1. Tak. Der er plads til forbedring.

   AOF i Aalborg. Har et begynderkursus. Jeg tog chancen. Der var plads. Jeg meldte mig til samme dag de begyndte.

   Lone

   Slet
 4. Den er skide sød Lone - bliver da helt inspireret til at prøve at lave sån en.. Men bare det at der er lynlås i - holder mig nok væk...
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Spring ud i det. Lynlåsen er ikke det der er udfordringen.

   Så kan du læse en opskrift så gå du bare til opgaven med spil.

   Lone

   Slet
 5. Den er da blevet rigtig fin. Du skal nok få noget godt ud af kurset:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg Eva. Vil så gerne blive rigtig god.

   Lone

   Slet