lørdag den 3. november 2012

Jeg har "mistet"..... En sød kollega..


Jeg har haft den store fornøjelse, at arbejde sammen med en skøn pige... Nu har hun fået nyt job.. Heldigt for hende.. for Aalborg kommune har ansættelsessstop. Nu er hun fastansat, og det er en gave, som nyuddannet pædagog.. Tillykke.. (hvis hun kikker med..)

Hun var en skøn hjælp, på mit sykursus, for børnene i DUSSEN.. Nina kunne i en håndevending hjælpe med nåle, sakse, klippe rigtigt, stryge m.m.

Selv skulle Nina jo ha syet sig et Uglepenalhus.. Hun nåede det ikke for der var jo så mange, som skulle ha hjælp..

Idag har Kaisa og jeg har hjulpet hinanden og sender det til hende.. For hun skal da ha det... Håber hun bliver glad... Tak for en skøn tid, og rigtig god vind det nye sted... De er heldige at få dig...

4 kommentarer:

 1. Hej Lone. Jeg er vild med dit Uglepenalhus. Saa fint. Hvis du har tid og lyst kunnen jeg godt taenke mig at faa afvide hvordan du laver et penalhus og hvor har du kobt det skonne stof.
  En rigtig godt weekend.
  Mange hilsner fra Dorthe i Holland

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe..

  stoffet er fra Stof og stil.. Jeg vil en af dagene vise hvordan penalhuset bliver til..

  God weekend til dig også..
  Lone

  SvarSlet
 3. Hej Lone. Tak for dit hurtige svar. Jeg sad lige og kikke paa hjemmesiden fra Stof & Stil, men jeg kunne desvaerre ikke finde uglestoffet. Maaske har de det ikke mere. Jeg glaeder mig til at lave et penalhus, men det haster ikke, saa du skal bare slappe af og blive rask. God bedring.
  Mange Hilsner fra Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv. Det er ikke så længe siden jeg købte det. Det går stærkt med at skifte de designs ud. Du finder nok et andet stykke. Der er nok at vælge imellem.

   Lone.

   Slet