fredag den 23. juli 2010

Sommer Give away....
Se lige med her...

Jeg har modtaget en fantastisk pakke fra USA. Så er du også KNAPOMAN, er dette indlæg lige for dig.

Jeg elsker knapper og har lige modtaget et ton. Der er jo mere end nok til mig, hvilket ikke gør noget, for så er der den første grund til en Give away.

Egentlig er der masser af grunde. Jeg vil gerne lige nævne et par stykker:
 1. En dejlig sommer med masser af sol
 2. En dejlig pakke fra USA
 3. Jeg elsker sommerferie
 4. Roald har lige opdaget at jeg for flere dage siden har passeret de 10.000 besøg på min blog. Det i sig selv er jo grund nok..

Så læg en so mmerhistorie eller blot en lille hilsen, som jeg vil elske at læse. Den må gerne være kort, så stress ikke. Den lille historie giver 1 lod.

Finder I en ny fast læser til min blog, ja så får du 1 ekstra lod.

I din kommentar skriver du:

 1. Jeg har lagt en sommer historie
 2. Jeg har fundet en fast læser, det er XXX

Jeg vil i uge 30 finde en vinder..

God sommer til alle...

19 kommentarer:

 1. Hej Lone.

  Nøøøj hvor er du heldig at have din egen private knappeeksportør ;o) Vidste ikke du var knapoman ;o) Knapper kan man altid bruge, det er i hvert fald godt, at have et lille lager at gribe i, når man som sidste finish mangler prikken og i´et, knappen.

  Hmm, tænke tænke, en sommerhistorie !!!
  Som barn var jeg med mine søskende og fætter og kusiner på ferie hos mine bedsteforældre på Fyn. Vi børnebørn hyggede os gevaldigt. Vi undrede os over hvordan min farfar kunne spise det ulækre brune snask af øllebrød til morgenmad. Vi legede købmandsbiks, min farmor havde samlet alverdens "varer" til at sælge. Vi skændes om, at stå ved det gamle kasseapperat med håndsving, det var væsentlig mere eftertragtet end blot at være kunde. Vi spiste moreller fra haven til vi fik mavepine. Vi var på udflugt med madkurv til det fynske øhav. Vi grinede af min farfar, der ikke kunne fordrage spaghetti, han sagde de var som orm der kravlede rundt i maven ;o) Mens han slog fluer ihjel med en bordkniv ved at skære dem over. Mums :o/ Vi havde vores helt eget "hus" det gamle hønsehus, indrettet med gulvtæpper og møbler. Jeg kunne blive ved :o) Der er så mange dejlige ferieminder, set med barneøjne, fra en tid der forlængst er ovre.
  Det sjove er, at når jeg er på besøg hos min farmor og farfar, ja så føler jeg mig næsten som barn igen og selvom jeg nu også har mand og barn med :o) Men jeg vil jo altid være mine bedsteforældres barnebarn, uanset hvor gamle de og vi er :o)

  Det var vidst min sommerhistorie :o) Jeg deltager i din give away med 1 lod.

  Sommerknus Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Det var lige hvad jeg drømte om... Sommerhistorier som bragte søde minder frem, ikke kun hos mig, men også hos Jer som skal mindes dem...

  Jeg er helt misundelig på de dejlige minder du har.. Selv er jeg den mindste af en flok på 4. Desuden var mine forældre oppe i årene, set med datidens øjne, så jeg har ikke sådanne minder fra mine bedsteforældre. Det er da ærgeligt..
  Held og lykke i lodtrækningen..

  Lone

  SvarSlet
 3. sikke en masse skønne knapper.
  Har ikke så mange sommerhistorier, andet end at min skønne dreng har været i vandet for første gang. Det hele er vist gået op i baby i år :)

  Men har da fundet en fast læser til dig - Bianca, ejer af Biancaskageverden.blogspot.com

  Håber meget på at vinde, elsker knapper. Har lige været i genbrugs og købe lidt, desværre havde de kun sorte, så det er hvad mit knappelager består af. Mistede de få jeg ellers havde, da jeg var yngre.

  Hav en fortsat skøn sommer.
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Sikke da en fantastisk masse knapper i alle afskygninger og farver. Det er jo helt som at være i en slikbutik, som de er sat op der i glas :)

  SvarSlet
 5. Elsker knapper. Jeg vil rigtig gerne deltage med 1 lod.
  Hm...sommerhistorie må blive en anden god gang, men du får da lige en sommerhilsen. Håber du får en helt fantastisk sommer fyldt med varme, smil, glæde, strandture, picnic, et lille glas i ny og næ og ikke mindst kreative indslag:)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Oooorj, for en fin give-away, den ville jeg godt nok elske at vinde :)
  -Og min histore :) "Da jeg var barn, og på besøg hos min farfar og farmor, vidste jeg ikke meget bedre end at få lov at rode i knappekassen... garanteret derfor jeg er knap-o-man i dag ;D
  ... og da jeg så skulle finde på et navn til min blog blev det jo til;
  " My box of buttons" ... for der ønsker jeg at putte mange forskellige ting i... ligesom bedstemor ;D
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 7. Hej Lone.
  Jeg er også glad for knapper. For eksempel fik jeg blandede knapper i studentergave af en af mine nære veninder fra gymnasiet :)
  Jeg deltager med et lod for denne sommerhistorie:
  Jeg elsker sommeren, når jeg kan gå i bare tæer, uden jakke og spise ude. Jeg elsker at grille, drikke et glas vin, være længe oppe og lave lige, hvad jeg vil i ferien.
  Da jeg var barn, havde min mor, stedfar og jeg tit mine to veninder med i min mosters sommerhus på Sjællands Odde. Mine veninders forældre havde en bagerbutik, så vi fik godt med proviant med til turen. Vi 3 tøser blev installeret i køjerummet, som har 3 sovepladser. Der blev snakket og fniset meget. Lørdag når bagerbutikken var lukket, kom venindernes forældre "forbi" og hentede dem. Butikken var lukket om mandagen, så tit var det først der, de kørte hjem.
  Vi tre veninder har rigtig mange gode minder sammen.
  Rigtig god sommer til dig.
  Vh Louise

  SvarSlet
 8. fantastisk giveaway, som jeg gerne ville vinde...en fast læser kan jeg ikke skaffe, men du kan få denne her historie fra i aften. Vi har her i aften været på besøg hos en gammel dame, hun er 84, vi plukkede lidt hindbær i hendes have lidt ribs og så hendes høns og kyllinger... min mand skulle ordne noget ved hendes fjernsyn og i mens gik hun og jeg og talte om lidt af hvert, talen faldt på det der med at blive senil, hvilket hun bestemt ikke mener hun er, hvorefter hun giver sig til at kalde på fiskene i havebassinet...nej senil er hun ikke, men en lille smle tullret måske!

  SvarSlet
 9. Jeg elsker at støve skønne gamle knapper op i genbrugsbutikker og på loppemarkeder.
  Knapperne er oftest ret nussede efter mange år i underlige æsker og kasser.
  En dag hvor min søster ringede for at sludre lidt om løst og fast, spurgte hun ind til hvad jeg lavede, og jeg svarede som sandt var, at jeg vaskede knapper. Hvortil hun tørt spurgte om jeg så også skulle i gang med at pudse knaphuller :)))

  SvarSlet
 10. Hej Lone, jeg elsker jo knapper, så jeg må helt sikkert være med i din give away. Tak for hilsnerne på min blog. Kan ikke lige komme på en sommerhistorie. Men en sommerhilsen skal du da ha´. :)

  SvarSlet
 11. Very good sweetie, thanks for the chance.
  Greetings from Ukraine.
  link on the side panels, I am a follower
  http://vasylynkinyprodelki.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. Har meldt mig som fast læser, det var vist også på tide jeg har læst med længe på din inspirerende blog. Jeg hører også til dem der elsker knapper, kan næsten ikke nænne at bruge dem! Har dog været ved at lave knaparmbånd, som blev så fine.

  SvarSlet
 13. Orv jeg er også knap o man og samler så meget på flere :)

  Jeg kom den anden dag til at tænke på en historie fra en lille ferie hos min farmor og farfar. Verdens sødeste og dejligste mennesker :) Farmor døde i sommers, over 90 år gammel... så der vælter minder frem hele tiden.

  En sommerdag skulle et træ fældes og vi opdagede en solsorterede inde i det. Og da farfar mente at uheldet var sket, skulle de to små æg ikke gå til spilde. Så hvad kunne dog redde vores humør?!!?!?! (Vi var næsten altid 2-4 fætre/kusiner på ferie af gangen)...

  Jo da... han fik den idé at vi lavede røræg/æggesnaps af de to små bitte æg ;) Ikke meget æggesnaps per næse blev det til... men vi synes nu alligevel det var sejt at vi fik sådan en lille bitte æggesnaps ;)

  Jowjow, det var jo før salmonellaens tid ;) Hyggeligt, det var det!!!!

  SvarSlet
 14. Hey Lone.
  En sommerhilsen får du, men faste læsere er svære at skaffe her i ferien og jeg er det selv allerede. Skøn pakke og dejlige knapper. Dem vil jeg mægtig gerne have del i. Håber det bedste. God sommer

  SvarSlet
 15. Knapper kan man aldrig få for mange af, så jeg vil rigtig gerne være med i din lille konkurrence. Jeg er netop blevet fast læser på din blog, og en sommerhistorie skal du også have!
  Her om sommeren sover vi altid med vinduet åbent. Vores soveværelse ligger på første sal. Forleden nat vågnede jeg og så lige ind i min kat Silkes øjne. Hendes næsetip rørte næsten min næse. "Miau!" sagde hun.
  Soveværelset er det eneste sted i huset, der er forbudt for katte, og det ved hun godt. Men da vi ikke havde hørt, at hun gerne ville ind midt om natten. Ja - så hoppede hun ind ad vinduet. Efterhånden har hun gjort det mange gange. Hvordan hun kommer helt derop ved vi ikke - hun er totalt frygtløs den kat:-)

  SvarSlet
 16. Det var dog en imponerende samling af knapper... Jeg elskede at sortere i min mors knapper som barn. Min samling er ikke så stor, så jeg vil gerne deltage med et enkelt lod :-)
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 17. Sikke dog en fantastisk masse knapper! Jeg er selv vild med knapper, og ville elske at få udvidet min samling ;-)

  Her kommer så min lille sommerhistorie:

  Når det er sommer, tænker jeg ofte på min barndoms somre i mine bedsteforældres kolonihavehus. Hver sommer var alle børnebørnene på ferie hos dem i kolonihaven. Jeg var der ofte alene med min jævnaldrende kusine, og jeg husker de somre som var det i går.
  Vi fik lov til at låne min bedstemors tøj, og fremførte sketches og sang. På biblioteket lånte vi bunker af bøger, som vi læste på liggestole i haven. Det var en skøn tid.

  Mvh
  Karina

  SvarSlet
 18. Hej Lone!
  Jeg skal da liiiige nå at være med på 2 lodder her da! Jeg æææælsger knapper - og jeg kan huske da jeg var lille, og min mor havde denne her KÆMPE store glaskrukke fyldt til randen med knapper, og jeg vidste ikke noget bedre end at få lov at sidde og lege, og sortere, og arrangere de her knapper. Får helt lyst til at finde sådan en lignende krukke - og hvis jeg vinder, har jeg jo lidt at fylde i den!

  SvarSlet
 19. Kan jeg mon nå det endnu? :-)

  Jeg kan fortælle, at min sommerhistorie ikke indeholder hverken udenlandsrejser eller andet i den dur.
  Faktisk har vi været hjemme hele sommeren, men har alligevel været på den største "rejse". Sidste fredag blev vi nemlig forældre til vores andet barn, som blev født på sofaen, ved en planlagt hjemmefødsel. Det var simpelthen så stort!
  Første fødsel var nemlig en lidt blandet fornøjelse, hvor vi ikke nåede på sygehuset, men fødte i bilen. Så udover glæden og kærligheden til lillebror, er der også kæmpe lettelse og taknemmelighed over at det hele gik godt, og er veloverstået.

  Så den sidste uge har vi fundet os til rette som en familie på 4, og nydt det i fulde drag, samt de hyggelige barselsbesøg. Jeg kunne ikke forestille mig at tilbringe denne sommer på nogen anden måde :-)

  Jeg håber selvfølgelig jeg vinder, så jeg kan sy flere ting til mine nu to skønne unger.

  Jeg har tilmeldt mig som fast læser på din fine blog, det var jeg ikke før, så jeg ved ikke om det tæller som en ny læser :-)

  SvarSlet