tirsdag den 8. november 2011

Sikke en inspirerende dag, søndagen var.

Vi har været til blogtræf hos SannePkunst.. Sikke en skøn dag. Vi har arbejdet så meget at vi næsten fik ondt i hovedet.. Det var ikke pga. sukkermangel. Vi fik så mange skønne kager, æbleskiver og gløgg til de som var vilde med sådanne drikke...

Tak til Sanne som lagde hus til, og tak til de piger som lagde arbejde i at hjælpe Sanne..


Jeg havde en skøn dag. Vi fik lavet så mange ting. Ikke alt var lige til. Jeg har lige lagt et par billeder ud. Det er ikke alt jeg selv har lavet.. men sådan er det...Se lige. De er åbenbart meget moderne.. Disse skønne klare farver. De lyser op i et hvert hjem.

Mit træ er det lilla i forgrunden. De er skønne i flok. Egentlig også en god idé for os som arbejder med børn. Det er nok det jeg vil bruge denne idé til. For dagen igår var i Produktudviklingens ånd. Ja det er vi gode til.


Vi var velkommen til at medbringe en lille som stor sponsorgave.. jeg medbragte denne lille nålepude. Joan fra Wooz.dk. vandt den. Når jeg kikke på hendes blog, ser jeg at den passer ind i farverne.. Håber hun kunne bruge den.Her hygges og produceres sjove juleophæng. Perler er også moderne.. Pigerne fik lavet så mange forskellige.. Det var sjovt at se hvad de forskellige bloggere er grebet af at producerer.
Denne fugl er helt vidunderlig. Billedet er af Rikkes fugl. Jeg sprang denne aktivitet over. Tror min hjerne trængte til timeout på dette tidspunkt.


Clara, som er Sannes datter havde også forberedt en aktivitet for os. Hun lærte os at pynte cupcakes. Her ser I denn Nissehue som jeg lavede til Roald. Han siger den smager godt.

Vi var også så velsignede at vi fik sponcorgaver. Det er vi jo vilde med. Dem takker jeg af hjertet. De søde og rare mennesker er:


4 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint indlæg Lone - Det var så hyygeligt at have dig som sidekammerat:-) Jeg glæder mig meget il jeg skal igang med min gingerbread mand - Tror det bliver i weekenden:-)

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe..

  Ditto herfra.. Jeg hyggede mig max..
  Har lige opdaget at du også har en side hvor du sælger lækre ting fra..
  Der er altså noget min computer skjuler for mig..

  Jeg får ikke alles indlæg, ikke besked på mail, når noget skriver på mine indlæg m.m.. Det er ikke ok.. nej det er ikke..

  For nu ser jeg at du har den skønneste ugle som lysestage til kun 50 kr. Den kunne jeg jo lige ha købt et par stykker af, så kunne du jo ha haft dem med til Sanne..
  Æv. .for portoen er jeg for nærrig til.. hahaha

  Lone

  SvarSlet
 3. Sikke en hyggelig dag søde juletræer tænkte om du vil linke sammen med mig jeg linker dig du mig håber du har lyst hygg og hav en dejlig dag knus Lise

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine billeder du har fået taget :)
  og nu skal jeg snart få lagt en DIY ud af fletfuglen så du kan få lavet din egen :)

  SvarSlet