fredag den 8. juli 2011

Makeover af arbejdsplads.
Mine kreative initiativer har mest fundet sted på job. Det var også tiltrængt. Man kan sige meget, men denne uge har været både helt fantastisk og mega hård. Den sidste uge inden ferien. Der var så mange ting, som skulle gøres, men det vigtigste var at børnene på jobbet havde det godt. Det har de haft. De er hygget om, kredset om og holdt om. De har fået nærvær så det basker.


Ikke desto mindre, har vi knoklet som gale.. Jeg har elsket det, for "makeover" er jo lige mig. Jeg har haft mange praktiske opgaver denne sommer. Hver og en er vinget af og jeg har elsket det. Nu kan jeg holde ferie med rigtig god samvittighed.


Blandt andet har jeg taget opgaven at gøre pausestuen hyggelig og behagelig, for mig og alle mine hårdt arbejdende kollegaer.


Jeg har syet puder, handlet ind men ikke mindst har jeg polstret disse lækre stole om. Det er lige ved at være en årlig begivenhed. Jeg får tit lyst til at der skal nye farver til...


I år er dette, hvad de vender tilbage til. Håber de kan lide det.

5 kommentarer:

 1. Succes. Nu ligner det et hyggeligt hjem,ikke en arbejdsplads. Du er dygtig!

  SvarSlet
 2. Det ser helt vildt indbydende og hyggeligt ud:-)

  SvarSlet
 3. Hej det ser rigtig fint ud. håber du får en god ferie.

  SvarSlet
 4. Du går til den Lone.. Flot arbejde.. de er lækre de stole.. Dine kollegaer må virkelig elske dig for dine indsatser.. SÅ er der en velfortjent ferie på vej.. ;0)
  KH Iben

  SvarSlet
 5. Tak, søde piger..

  Det er dejligt at dygtige piger som Jer roser ens arbejde.. Det er som balsam for sjælen.

  Det er dejligt at gøre en forskel. Det håber jeg at jeg har

  God sommer til jer...
  Tjek imorgen.. så kan I se hvad der kom ud af resterne.
  Lone

  SvarSlet