lørdag den 9. juli 2011

Resterne bruges.


I går sagde jeg held og lykke til min kære studerende, Signe. Hun har nu været min studerende i 6 mdr. Hun skal tilbage på skolebænken. Jeg ønsker hende al held og lykke...Hun fik nolge fine gaver. Jeg havde købt en krimi, lavet en billedmappe med minder fra tiden vi havde sammen og så havde jeg syet hende et penalhus.Det er syet af de sørgelige rester fra møblerne jeg har ompolstret på min arbejdsplads.Signe blev glad for alle gaverne, mente at penalhuset var retro nok til at være chick... Va´ved jeg om det?Signe satte griller i hovedet på mig i går.. Ja hun gjorde.. Hun havde købt sig et nyt kamera. Lige præcist det som jeg har drømt om i flere uger.Jeg måtte ege det. Er i klar over at det kan tage nogle fantastiske billeder. Det kan zoome så man tror det er løgn..


Jeg har købt mig et. Glæder mig til at vise Jer billeder fra mit nye OLYMPUS VR-310.

3 kommentarer:

 1. Det tager da også de flotteste detaljer skal jeg love for.. ønske mig osse et.. hva mærke er det og pris - hvis du vil ytre det på bloggen altså?
  dejlige gaver du gav din studerende med på rejsen videre... Så smukt tænkt:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 2. Sådan et har jeg også lige købt :-) Det er rart at have et mindre når man skal ud og opleve ting på egen hånd, og det ikke nødvendigvis er fordi man skal tage en masse fede billeder (hvilket jeg alligevel kan se det tager ;-) )

  Iben> Jeg kan da afsløre at jeg gav 999,- for mit i Japan Foto.

  SvarSlet
 3. Hej Piger..

  tak, ja Signe blev ganske glad for gaverne. Der var naturligvis mening bag de ting hun fik.. Og hun forstod dem.....

  Jeg har givet det samme og købt samme sted. Det er en fint kamera. Roalds store er ikke til at slæbe med rundt når jeg skal samle idéer m.m. sammen.. Iben du må eje..

  Lone

  SvarSlet