fredag den 24. juni 2011

Nu er vi så langt, med terrassen.

Her er blot en lille del af høsten. Radisserne smager så godt, men sneglene elsker dem også. Kan du også se at der har været en snegl i dem? Ikke noget som passede mig.Her er den så... og nej, jeg må bare indrømme at vi ikke er færdige, men næsten. Nu mangler vi blot at få sået græs rund om den og sat vores hvide segl over møblerne. Jeg behøver vel ikke at fortælle Jer at jeg glæder mig.
Det bliver nok vores ynglingssted i haven. Lige her, kan vi sidde og se tingene gro i vores flotte højbede. Hver morgen jeg står op, ruller jeg gardient op, og konstaterer at alt er groet mindst 5 cm i løbet af natten.
I morgen lover jeg at vise hvordan det går i bedene...

4 kommentarer:

 1. Det ser da helt fantastisk ud:) Sikke en dejlig plet.

  SvarSlet
 2. Hej Lone.. Hold da K.. Mand hvor er det super flot.. Ja det giver mig en kuldegysning.. Elsker når noget er en smule anderledes - og de fede røde møbler er da SÅ smukke.. Lige min stil.. Det kan jeg godt forstå at du glæder dig til.. Wauw.. Så langt er vi desværre ikke nået endnu.. Men men, i stedet for fliser på min nye ekstra terasse - er der nu lagt træ.. mangler bare at finde et lille træbor med to til fire stole.. Kigger og kigger - men lykken har ik været der endnu.. Glæder mig til at se dine næste billeder.. (smiler)
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Hej Eva

  Ja den "krog" er ganske skøn. Vi er allerede glad for den. Også selv om at det først er i går vi fik søjlerne på den..

  Iben..

  Søde Iben, tak.. Det er sødt sagt. Vi er så tilfredse. Det lyder spændende med træ istedet for fliser. Men er det ikke lidt dyrere at arbejde i træ. Det har vi vist erfaret. Men det er så ganske hårdt at lægge fliser, når helbredet ikke altid samarbejder.. Roald har piskesmæld og en stor terrasse i fliser lå ikke lige i kortene...

  Glæder mig til at se hvad I mere finder på, dig og handymanden... Vi har allerede de næste projekter i støbeskeen...
  Håber du finder det bord og stole som er rigtige for dig. Fedt ville det være med et gammelt spisebord med stole som man så malede i den ønskede farve... Va siger du så..

  Lone

  SvarSlet
 4. Hej lone... JA SGU DA.. UPS FRANSK.. kigger da efter noget af den slags du nævner.. ha ha .. TAAARRKK:0)

  SvarSlet