lørdag den 25. juni 2011

Sikke en tidsrøver.Drivhus og højbede.

I har tidligere set mine højbede. I ser dem lige igen. Det er jo nu de er en fornøjelse at arbejde med. De er frodige og flotte. Vi har allerede spist alle radisserne. Salaten pynter flittigt fadene når vi spiser. Venter på rødbederne, kålen, gulerødderne og majsen. Nå ja og især kartoflerne.
Et kik ind i drivhuset. Alle blomsterne som skal plantes ud i haven, de venter trofast på at vi får tid, grøntsagerne dufter og pynter så smukt, lige indtil vi skal spise dem. Peberfrugten er væk. Sikke en frokost.


Det er ikke fordi vi har et drivhus, som lever op til alle mine drivhusdrømme... men vi holder sådan af at komme der. Vi følger dagligt med i alle fremskridtene. Vi glæder os til agurkerne, tomaterne, Kiwien, melonerne og ikke mindst figentræet. Håber det giver frugt i år. Det er helt nyt så vi tør ikke håbe.

Projekter har vi nok af. Gad vide om Roald har glemt den blomstervæg han skal bygge. Træet er jo købt. Jeg er klar til at male. Hvad venter vi på?

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud :0)

  Vi har en lille københavnerhave. Har for nylig fået vægdrivhus og har 3 små højbede, men elsker bare at ha lidt selv - starten på drømmen - et liv som selvforsynende :0)

  SvarSlet
 2. Hej kære Lone.
  Arj hvor ser det fantastisk dejligt ud i jeres have og drivhus. Det er to store tidsrøvere, men ikke desto mindre nogle skønne nogle af slagsen :o) Lidt ligesom blogland ;o)

  Hi hi, jeg kender godt til det med projekterne til sin husbond, dem har jeg sørme også mange af. Heldigvis er mange af dem de samme som han har ;o)

  Forsat god sommer Lone.
  Kh Anette.

  SvarSlet