lørdag den 14. april 2012

Indbydelse som intet andet jeg har set...Ofte hører man at de unge mennesker, som skal konfirmeres eller have en ungdomsfest, blot går op i festen, pengene og gaverne.. Sådan er det heldigvis ikke altid.Egentlig overrasker det mig ikke at det er en helt anden sag med Emma. Dog har det overrasket mig at hendes hjemmelavede indbydelser er så flotte...

Emma og veninden har selv taget billederne og lavet dem til Modeblade.. Jeg er intet mindre end imponeret. Detaljerne er gennemførte. Helt ned til pris på bladet.


Selvom tiden for indbydelser til I år er overskreden, så måtte jeg bare dele denne idé med Jer. Måske I kan bruge den til næste år da.. for idéen er da intet mindre end fantastisk.. godt gået Emma..


Håber du får en uforglemmelig dag..

15 kommentarer:

 1. super flot, en anderledes måde, som jeg rigtig godt kan li.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot, det er da lidt sejt lavet. ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 3. Super ide!! og rigtig flot lavet, sig endelig det videre :o)

  SvarSlet
 4. Super god ide. Og så flot udført.

  SvarSlet
 5. Ja hold da op hvor er de flotte og en genial ide. Den sættes i banken, da der er en del år til det bliver mine pigers tur ;-)

  SvarSlet
 6. Hatten af for Emma.
  De er så seje og anderledes.
  Tak for ideen.

  Yt

  SvarSlet
 7. Det må jeg sige.... rigtig godt gået Emma.... :o)

  SvarSlet
 8. Virkelig flot - og en helt fantastisk ide.

  SvarSlet
 9. Sikke en skøn idé. Flot lavet.

  SvarSlet
 10. De er vildt flotte! Skøn skøn ide :o)

  SvarSlet
 11. Tak for de mange søde roser og kommentarer..
  De er naturligvis givet videre til Emma, som selv har været inde og se hvem som har skrevet.

  Hun blev meget glad fordi I kunne lide hendes idé...

  Lone

  SvarSlet
 12. Hvor er de bare FINE! Hvor er det godt fundet på:-)

  SvarSlet
 13. Super godt fundet på - ideen re taget til efterretning (jeg skal snart lave indbydelser i en anden anledning, men det gør ikke ideen mindre god!).
  Jeg kan desværre ikke være med til dit blogtræf denne gang :o( - ØV

  SvarSlet
 14. Hej Lone. Jeg syntes at Emma's indbydelse er noget af det flotteste jeg har set, så gennemført. Jeg har tilladt mig at sende den til min kusine i Danmark. hendes datter skal nemlig konfirmeres til Maj. Hun syntes også bare at den var så flot. Hun vil meget gerne bruge ideen til hendes datter's konfirmation, men da hun desværre ikke er så kreativ ved hun ikke hvordan hun skal lave den, komme i gang. Jeg tænkte på, om du måske kunne spørge Emma om hun havde lyst til at skrive lidt om hvordan hun har gjort det. Det ville min kusine blive rigtigt glad for. Hvis Emma har tid og lyst må hun meget gerne maile til mig på helle02@gmail.com På forhånd tak. Mange hilsner fra Dorthe.

  SvarSlet