lørdag den 29. maj 2010

Ringe af cykelslanger


Her er de så, de ringe som jeg længe har ville lave.. Det er, som om, jeg altid er bagud, med projekterne som udspringer af idéerne jeg har i mit hoved, men der sidder vel ikke en eneste blogger som ikke kender dette ;o)

Da jeg for lang tid siden arbejdede med mine knaparmbånd fik jeg lyst til at lave ringe som passer til.. Skulle lige finde en løsning.. og der er flere i ærmet, men nu blev det til disse. Jeg er jo blevet ret begejstret for at arbejde med cykelslanger, så det blev tilfældigvis denne model som kom først.

Armbånd, øreringe og nu fingerringe... Du kan finde det hele her på bloggen..
(Jeg har ikke lært at linke til et tidligere indlæg, sorry, ellers ville jeg gøre det...)

6 kommentarer:

 1. Ih, de er fine...laver du ikke en give away med dem?:)
  Man linker ved at kopiere overskriften i det indlæg du vil linke til - åbne dit indlæg - klikke på link oven over der hvor man skriver - og så indsætte den kopierede adresse og trykke ok. Håber det var hjælp nok:) Ellers er du velkommen til at spørge igen:)

  SvarSlet
 2. Hej Malene..

  uha.,. Jo måske, lad os se om der er flere end dig som syntes om dem... Nu vil jeg i aften starte med at give en væk.. og se om den er populær...

  Skal vist lige øve mig med det linken.... men tak for hjælpen..
  Lone

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine Lone. Tror lige jeg låner ideen:-)
  God søndag.
  Maria

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Maria..

  God fornøjelse.... Er sikker på at de ringe du laver bliver helt "dine"...

  Glad for at kunne være med til at sætte idéer igang...

  Lone

  SvarSlet
 6. hej Lone, de er så fine! Vi starter et projekt hvor skolebørn laver ting, som de sælger i en webshop til fordel for familier i Burundi. Børnene kan via fots mv følge med i for hvem og hvordan de gør en forskel;-), se mere på www.byg1by.nu. Må vi ta´dine ideer? Har du en "opskrift" på fingerringe og på knap-armbånd? ...Har du ideer til ting man kan lave af genbrugsitems uden at kunne sy (smykker, tasker mv) er alt velkomment! ;-) Hvor i landet bor du i øvrigt? Bedste hilsner Helle, byg1by.nu hellerechter@gmail.com

  SvarSlet