mandag den 25. januar 2010

Hvor er det sjovt, hvordan idéer de spinger frem fra alle sider, på en gang.

Jeg havde ikke mere end lige læst om de elastikbolde, som Karens datter kom hjem med, før end idéen dukkede frem af disen... Alle var åbenbart igang med elastikbolde... Jeg måtte prøve..
Hermed gjort, og lad det være sagt, med det samme.. Ikke for mange tommelfingre. For så går det da slet ikke. Jeg valgte at bruge nogle hvide elastikker fra Føtex til dem inden i. For at spare på de flotte, i mange farver. Dem var jeg så heldige at finde i Kvickly Extra. Så Karen, hvis du kikker med her, så er det i Kvickly med dig.. Hvis du har mod på flere.
Store bliver de ikke, men de hopper fantastisk. Jeg har strammet min meget, så den hopper som en gal. Også ind i reolen.. Ikke nogen god idé, Lone.. så lad være med det, hjemme i de små stuer. Tror at jeg ville vælge staniolkuglen som en start, for både at starte nemmere, hvis det skulle være sammen med børn i Dussen, ( ja det hedder SFO, altså i Aalborg kommune) men også for at spare på elastikkerne.
God fornøjelse til dem, som har lyst til at gå i gang. Både fordi det er et sjovt stykke legetøj, men også til dem, som vil lære deres børn eller børnebørn lidt om det legetøj, man brugte, dengang alt ikke var at finde i Toys R Us, eller lignende steder. Men det er jo en helt anden historie, som jeg ikke gider tage hul på.

6 kommentarer:

 1. Den er fin!
  Vi har også prøvet, men med helt almindelige kedelige elastikker. Jeg tror ikke boldene vil hoppe så godt hvis der er staniol i! Vi prøvede med en plastickugle og det virkede ikke helt godt!
  Mvh Maria

  SvarSlet
 2. ej en sjov ide, det må da prøves med de små i familien en dag :)

  SvarSlet
 3. Fortæl det endelig ikke til børnene i min 6.klasse. De bolde kan vist skabe en vis røre i et klasseværelse:)
  I øvrigt er der ikke noget som en helt ny æske elastikker i skuffen. Mums.

  SvarSlet
 4. Hej Maria..

  Tak for rådet om at blive ved elastikkerne.. Men så tror jeg det er lidt svært for nogle af børnene.. men øvelse gør mester...

  Ja, Sara.. Det er bare i gang med dig, for du er så kreativ at du klarer dette som en mis...

  Eva..... Hvad kan jeg sige.... Kan lige se det for mig... En 6. kl. med hver sin elastikbold. Ikke nogen god idé. Så jeg holder mund ;o)

  Lone

  SvarSlet
 5. Hej Lone
  Du kan skrive til mig på mt@slaraffenland.dk
  :)

  SvarSlet
 6. Hej Lone. Tak for din besked i min Change Away med Cocoon-skålen. Nu kan jeg jo se, at du er en ferm hækler, noget jeg selv ikke er helt god til. Jeg ønsker mig inderligt en stor og fast fluesvamp, a'la den store (som er en skammel!) i mit indlæg om svampe-feber. Tror du at du kunne lave sådan en? Selvfølgelig ikke helt så stor som en skammel, men pænt stor? Ellers er jeg jo vild med alt hvad der hedder retro, så hvis du har en eller anden lækker sag, lad det være en skål, en kande, sengetøj etc. så kan vi også finde ud af det :) Send en mail til mig; prettybydesign@post.com. Kh. Julia

  SvarSlet