torsdag den 31. december 2009

Monsterbamser

Husker det med GRU.. Da jeg, for mange år siden, i skolen, skulle lære at sy på maskine fik vi alle udleveret et stykke stof med en rute, vi skulle følge, på maskinen.. Tror såmænd det var en god træning, men ikke særlig inspirerende..
Bestemte mig derfor for, at når jeg skulle lære MINE dejlige DUS (ja i Aalborg kommune hedder SFO altså DUS, det står for: Det udvidede samarbejde) børn at sy på maskine, måtte vi finde en anden måde. Det blev til mange sjove projekter. Vi har syet tasker, små poser til pebernødder, et år til jul osv..
Her vil jeg vise Jer, at vi sammen med vores, daværende studerende syede Monsterbamser. Et projekt vi alle blev grebet af.

Men så var det jo, at Roald og jeg, i går besøgte MOSTER GITTE OG JENS OVE.... En i øvrigt dejlig aften, med god mad og godt selskab. Det gør vi for lidt af, efter min mening..


Der viste NIKLAS mig, den sjove MONSTERBAMSE han har syet.. Den må jeg lige prale af.. Den er helt fantastisk.


Hvis man kikker godt efter, kan man se i bogen, hvilken figur han er blevet inspireret af. Den ligner helt fantastisk... Godt gået. Han er nu en kreativ, ung mand.


Her er mit bud på en MONSTERBAMSE. Med tylnederdel og blomst. En rigtig god aktivitet med børn, fantasi og syegenskaber bliver sat på prøve.. god beskæftigelse.

God fornøjelse til de som har lyst til at gå i gang med noget lignende.

3 kommentarer:

 1. sikke en opfindsom studerende i havde jer ;) Og de er så fine de bamser. :O)

  SvarSlet
 2. Ja, hun gik op i det hele med liv og sjæl. Fik selv lavet en dejlig Monsterbamse...
  Godt når et hus syder af opfindsomme folk....
  Ja bamserne er lige til at være stolte over. Det er vi og børnene også...

  Lone...

  SvarSlet
 3. Og Niklas er så stolt over at hans er på nettet.. tak for det Lone..

  SvarSlet