torsdag den 28. januar 2010

Investering eller kærlighed?


Jeg savner at være kreativ. Lige for tiden er der ikke tid til det, æv.. Jeg arbejder som en gal, også på mine feriedage, på at skrive 24 individuelle udviklingsplaner på de dejlige børn, jeg er kontaktpædagog for.. men ferie og kreative dage, ville ikke være dårligt.
Måske jeg ikke skal klage, for de sidste par dage, når jeg har trængt til pause, fra min sveden. Har jeg shoppet. Enten i genbrugsbutikker eller som i dag, i Salling. (genbrugs kuppet viser jeg en anden dag)
Jeg har gjort mig en investering. Jeg har købt mig, nok de dyreste jeg nogensinde har ejet, sko.
Egentlig vil det passe mig godt hvis sko max. koster 200 kr. Ja jeg er nærrig, når det kommer dertil. Ikke i dag. Tror jeg blev forelsket. Måtte eje dem. Og ja, py ha, jeg fik sved på panden da jeg så prisen. 899,-
Jeg tror stadig jeg er i chock. Derfor dette latterlige indlæg.
Måske jeg er den eneste, som er så nærrig med sko, og det til trods, at min forstand ved at det ikke er der man skal spare. De stakkels pædagogfødder skal jo bære en de næste mange år. Behøver det at være så dyrt?
Man kan få mange light produkter på brødet for de penge ;o)

7 kommentarer:

 1. uuuuuh hvor jeg kender det. Men ind i mellem skal vi gribe til foeret for at få det bedste til vores trofaste "undersotter". De skal jo, som du skriver, bære os en hel del år endnu. Men det er nogle fantastiske sko, du har købt. Så glæd dig over dem istedet for.
  Mange hilsner Randi :o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de nye sko. Må de bringe mange glæder. Jeg er typen, der gerne falder over et par sko i Kvickly, som "er ok, men heller ikke helt, men de koster jo kun 150 kr, og de ligner næsten nogen, der er dyre, jeg køber dem sgu...". Og jeg fortryder det altid, men så har jeg dem jo, og så kan jeg næsten ikke tillade mig at købe nogen andre, og så kører møllen... Så jeg håber virkelig, du nyder dine.

  SvarSlet
 3. Kære Lone!
  Nyd dem, du bliver rigtig glade for dem, og jeg mener ikke det er dyrt når det er kvalitet.

  Jeg har 2 par Angulus sandaler og hopper trofast i dem hver sommer, og de ser stadig nye ud( har haft dem i tre år)!-og man kan jo bare dividere prisen, med alderen på skoene, så koster de ikke så eget!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 4. Hej Piger...

  I har jo allesammen ret. De er helt fantastiske. Jeg er så glad for dem.. Har dem på i dag.... Og det er jo en hel anden oplevelse at smutte ned i dem, end de andre jeg har...

  Prisen, den er slugt.. Har ingen skrupler over det længere.. Det gik hurtigt over..

  Tak for støtten, tror jeg gør det igen, en anden gang...Altså bruger mange penge... ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg har et par lignende, syntes dæleme også prisen var hamper, mine Angulus støvler kostede den nette sum af 1200, det synes jeg godt nok også var dyrt, men tror det er en god investering for ens fødder, om ikke andet...og de holder altså i mange sæsoner...

  SvarSlet
 6. ja, og er det ikke ok, at være lidt nærrig? Kirsten, håber du er glad for dine...

  Jeg er ... Men må desværre indrømme, at det ikke er de bedste sko jeg har haft til mine fødder... men sådan kan det gå...

  Lone

  SvarSlet
 7. Tillykke med de skønne sko, selvfølgelig skal du have så lækre sko, nyd dem, de er mega flotte.

  SvarSlet