fredag den 25. december 2009

Filthalstørklæde i grønne farver

Så vælges der FARVER, det i sig selv er en udfordring for mig, da jeg jo elsker alle farver. For ikke at tale om udfordringen, at stoppe i tide. For meget er også galt. Håber jeg fik stoppet i tide denne gang.

Jeg kommer varm sæbevand på. Det hjælper med i filteprocessen. Det sviner lidt, derfor er det en god idé at dække godt til, inden man begynder. Husk det, Lone.......

I denne del af processen er det godt at ha en hjælpsom mand, der gerne giver en HÅND. Der skal nemlig RULLES, RULLES, RULLES OG RULLES.......

Her er det så. Det færdige resultat. Jeg er blevet ganske glad for det, og håber det også gælder modtageren af gaven.. Ellers er der nok en anden som vil elske det..


Her er et kik lidt tæt på, man kan se hvordan farverne blander sig smukt i nuancer. Ovenpå al julemaden i går, måtte jeg bare lave noget kreativt. Her er det så. Nu skal det bare pakkes ind. Det er nemlig en fødslesdagsgave, jeg tror ikke modtageren, læser denne blog, så jeg håber, det er ok at lægge det ud, allerede i dag. Ellers lærer jeg nok af det.

1 kommentar:

  1. Hej Lone sådan et felt har jeg ikke på min egen side med dig.....
    Dette er skrevet på joas pc.
    Knuz Helle

    SvarSlet