tirsdag den 24. december 2013

Julen 2013.

Jeg ønsker Jer alle en glædelig jul samt evt godt nytår. 

Det nye år skal og må være året hvor vi alle bliver bedre til at blogge igen. Instagram har overtaget vores tid. Jeg vil endnu engang forsøge at ændre på dette. Kan dog ikke love noget. 

Denne jul skal fejres med familien på Roalds side. Vi glæder os. Senere vil vi så gerne se mere familie. Jeg producerer gaver til den store guldmedalje. I år har været et godt år for mig og hjemmelavede gaver. Det har været hyggeligt og jeg gæder mig til at se dem blive åbnet. Håber de falder i god jord. 

Hvis i spørger mig så gir vi for få hjemmelavede gaver. Der er da ikke noget bedre end en gave som andre har arbejdet på i lang tid. Jeg vil gøre kunsten efter næste år. 

Efter jul vil jeg vise frem til jer som ikke er på instagram. 

En glædelig jul til jer alle. 


8 kommentarer:

 1. Godt med nytårsforsæt. Jeg får hverken blogget eller instagrammet ret meget. Men må da vist se, om jeg kan finde dig derinde.....
  Glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Eva. Er du på instagram. Find mig. Der er jeg aktiv.

   Lone

   Slet
 2. Tak i lige måde, jeg har det lige som dig med de hjemmelavede gaver, det er første gang der er nogle under træet, har lavet 3 stk i år, og er også spændt på hvad de siger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Birgit

   Håber dine gaver faldt i god jord. Det gjorde mine. Det er jeg glad for.

   Lone

   Slet
 3. Hej Lone. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. At blogge noget mere og kommentere på indlæg er også et af mine nytårs forsætter for 2014. Instagram er nemlig en al for stor tidsrøver… Jeg glæder mig til meget mere krea-klub i 2014.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.

   Kreaklub er en af de store glæder. Ser frem til dem.

   Jeg er bare for dårlig til det blogging

   Slet
 4. Kære Lone. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. De hjemmelavede gaver får også plads under vores juletræ. Der er strikket trøjer, vanter, huer etc. - og så er vinteren ikke engang kold :o/ . Jeg håber dog de kan komme i anvendelse alligevel. Det er hyggeligt med IG - og lynhurtigt. Men bloggen kan nu noget andet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mona. Jeg vil fortsætte med de hjemmelavede gaver. Uden tvivl. De var et hit.

   Er sikker på dit strik også var et kæmpe hit. Og kulden skal nok komme.

   Lone

   Slet