søndag den 11. marts 2012

Det ku vær´så godt, men så........

Der ser minsanten ud til at vi er ved at være færdige.. men nej.. Ikke helt.. Der er stadig ting som skal laves om eller rettes på.. Men lidt pynt kan for en stund få os til at glemme det..


For at være helt ærlig, så har det stået på alt for længe.. men måske ser det ud til at få en ende.. Det satser vi på..Vi har endelig fået vores dejlige køkken.. Vores DESIGNA køkken.. Det er flot. Vi er så glade for det... Mest glade når, bordpladen passer ind i huset..


Mest glade når tømmeren retter de sidste ting, så som det han har ødelagt m.m.
Men ser vi bort fra det..


Ja, så har vi bare haft en MALERMESTER, som er perfektionistisk. Se hvem han er, under "MALERMESTER"

For det første, har jeg nu vægge så glatte som en barnenumse.. Han gør alt rent fra dag til dag, når han går. Han retter alt med knive og vaterpas. Han har været vores redningsmand i denne langsomlige proces med vandskade.. Noget jeg bare ikke ønsker for NOGEN.....


Her er nu, lyst og lækkert.. Jeg har pimpet det lidt med mine Bjørn Wiinblad kup, Kusnst som er givet i gave fra venner, nå ja og IKEA. Uglerne er fra Kvickly.. Jeg er så farveforskrækket, så jeg har fået Roald til at sprøjtemale dem.. De kom jo hjem til mig i Pink og Limegrøn.. Ikke lige mig..Pæne store skuffer.. Det er en sand fornøjelse.. Elsker DESIGNA for deres skuffer har høje og hele sider.. Ikke træmmer som ikke holder på noget alligevel.. jeg er ganske godt tilfreds...
Havde jeg mere plads i køkkenet, skulle jeg har haft flere af, de nu mulige, smarte løsninger man kan få til et køkken... Men jeg kommer til at gå i graven med dette køkken. Det er sikkert og vist..Så er det jo heldigt at jeg elsker det, når alle bekymringerne er væk.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med dit fine nye køkken. Jeg var på besøg hos en forleden dag, som også lige har fået et nyt Designa køkken - wauw nogle finesser, jeg var helt vild med et højt skab, der havde hylder på lågen og trak hylderne inde i skabet med ud, når man åbner....
  Det har været en lang proces for jer, men mon ikke dette nye køkken kan bøde lidt på det :-)

  SvarSlet
 2. Uh, det er hårdt, mens det står på. Men det må godt nok være dejligt med et helt nyt køkken:)

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit nye køkken, kan godt huske hvor hårdt det var da vi fik nyt køkken - det tager lang tid, alt for lang tid.

  Kram og god søndag

  SvarSlet
 4. Tillykke med køkkenet :) Hvor ser det fint ud.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan du stiller billederne op på den måde hvor der er "flere billeder på et billede". Har du et specielt program til det?

  SvarSlet
 5. Hej Lone. Jeg er glad for at høre at i er tilfredse med mit arbejde. Tak for linket til min hjemmeside

  SvarSlet
 6. Det ser flot ud, tror snart jeg er nødt til at se det "live" :)

  SvarSlet
 7. Hej Alle..


  Ja et nyt køkken, når det virker, er bare sagen.. Vi håber og regner med at vi bliver så glade, lige pludselig..

  Rebekka: Har skrevet til dig på din blog...
  Anders: Altid tilfreds... Ingen tvivl om det...
  Suan: jojo.. det skal du da...

  Randi.. De kan så meget i køkkener.. men vi havde jo ikke plads til alt det vi drømte om...
  Eva: Hårdt er ikke ordet, men nu bliver det vel godt..

  Sysler fra hverdagen: Nu bliver det godt.. Vi håber og tror...

  Lone

  SvarSlet