søndag den 1. januar 2012

Vær velkommen.. Til det nye år og nye læsere...

Alle nær som fjern, ønskes hermed et godt og velsignet nytår.. Håber for Jer alle, at Jeres 2012 bliver året, hvor I modtager masser af velsignelser, får nogle af Jeres hjertes ønsker opfyldt og, at I må møde kærligheden på Jeres vej.


Jeg vil gerne benytte årest første indlæg til at sige tak for året, som er gået. Tak fordi I kikkede med på bloggen. Det er skønt at vide at der er nogen på den "anden" side af indlægene.. ;o)


Tak til de læsere, som er kommet til gennem tiden. Tak fordi I gider følge med i mine bedrifter og "eskapader". Jeg nyder at følge med hos Jer.

Tak for de mange inspirerende indlæg. Tak fordi vi kan lære af hinanden. Det er skønt.


Vores nytår blev fejret med naboer, god mad og masser af konfekt. Konfekten stod jeg for igen i år. Jeg elsker at lave konfekt, spiser det blot ALDRIG. Det er jo egentlig meget smart, for så ryger det jo den rigtige vej.. (Ud til gæsterne.)


Fyrværkeri, er jeg ikke vild med. Kan godt se at det er flot, men jeg holder ikke tanken ud om alt det som de penge kunne ha været brugt til... Føj det er nærrigt, men sådan er jeg.

Roald syntes det er flot, men havde holdt sig i skindet i år. Havde slet ikke købt noget fyrværkeri nøjes blot med at tage billeder.. Disse er dem som jeg syntes var de flotteste i år...


Tak for nu. Vi ses i året som står for dagen..
11 kommentarer:

 1. Tak for dejlige indlæg i 2011.
  Man kan vel godt tillade sig at ønske det aller bedste af 2012.

  Velkommen nytår og velkommen her.

  SvarSlet
 2. Tak Eva..

  Tak for dine mange kommentarer på bloggen..

  Det er skønt at der er dejlige mennesker bag..

  godt nytår til dig og dine..
  Lone

  SvarSlet
 3. Hej Lone.
  Rigtig godt nytår til dig også. Desværre er det ikke ofte jeg er heldig og skrive hos dig. Mange gange bruger jeg x antal forsøg og alligevel lykkes det ikke. Men du skal vide, jeg elsker og læse med..
  Knus Moster.

  SvarSlet
 4. Hej søde Lone.

  I ønskes også et rigtig godt nytår og de bedste ønsker for 2012 sendes i jeres retning :o)
  Tak for dine mange og trofaste kommentarer Lone :o) Blir altid så glad for dine søde ord.
  Glæder mig til at tage hul på et nyt blogår sammen med dig og blogland.

  Nytårskram
  Anette

  SvarSlet
 5. Også godt nytår til dig - det har været en fornøjelse at følge din blog og jeg glædr mig til fortsættelsen i det nye år.
  Vi er også for nærrige til at bruge penge på det fyrværkeri, men holder os ikke tilbage på at nyde på nas, hos dem, der fyrer af :-)

  SvarSlet
 6. Godt nytår til dig kære Lone..:0)
  Følger dig trofast i år 2012 osse..
  KH Iben

  SvarSlet
 7. Kære Lone - rigtig godt nyt år til dig og dine.

  Mht. sælskindslufferne, så plejer de at være foret med fx. fleece - det er i alle fald, det jeg har brugt. Og vi fryser altså ikke i dem. Er dine store nok? For det er klart, at hvis de klemmer, så kan man ikke holde varmen.
  Eller er du bare en frossenpind? ;-)

  SvarSlet
 8. Rigtig godt nytår til dig også. Jeg bliver altid meget inspireret af dine indlæg. Din tilgang til børn og unge er fantastisk, man kan mærke at du brænder for det du laver. Kh Helle :)

  SvarSlet
 9. Fru Olsen

  Tak fordi du skriver tilbage.. Lufferne er store nok. De er foret med lammeskind. Og jeg plejer ikke at fryse ... så det undrer mig..

  Helle
  Tak for de søde ord. Elsker at arbejde med børnene, og det som de lærer mig.
  Dejligt at det inspirerer dig..
  Lone

  SvarSlet
 10. TAK for de gode ønsker til os alle og for de mange spændende indlæg i årets løb. Et held og lykkebringende Nytår til dig og dine kære fra et hjørne af sjælland.

  SvarSlet
 11. Et lidt forsinket rigtig godt nytår herfra :) kh Tina Dalbøge

  SvarSlet