tirsdag den 17. april 2012

Spottede en grøn "tråd"Dette er noget af det jeg sidder og kikker på, hver dag.. Tro mig, jeg kikke meget på det.. Jeg er nemlig syg.


For, at dette ikke skal udvikle sig til en lang lidelseshistorie, vil jeg nøjes med at skrive om hvorfor jeg lige fangede dette billede..


Når man af en eller anden grund sidder i mange timer et sted, ser man pludselig tingene i et nyt lys.. Det gjorde jeg idag..


For det første så, så jeg denne skønne potte hos Unikarina.. Måtte eje den, bestilte den samt den store af slagsen. Den store kom skåret og jeg har måtte vente på at få en ny.

Lysestagerne fandt jeg i genbruen for et år siden, og har aldrig brugt dem..

Men når jeg er syg, kan jeg godt få en stort behov for at der sker noget godt omkring mig.. En blomst, ny vase eller blot tændte lys.. Det gør den lille forskel.


Her sad jeg så, og havde ondt af mig selv... det kan jo hænde... og spottede at grøn åbenbart er en gennemgående farve, hos os.. jeg har ellers ingen FARVER... Er åbenbart blevet farveforskrækket efter at Roald er kommet ind i mit liv, før havde jeg jo grønne sofaer, nu har jeg vist mest af alt, brug for hjælp.. men den slags koster jo penge. Så jeg nøjes med at konstatere at der er en begyndende grøn tråd, her i hjemmet igen... Den skal der vist arbejdes videre med...


Har du en gennemgående tråd?

Har du en gennemgående farve?

Har du en gennemgående stil?

7 kommentarer:

 1. whau to grønne sofaer :)
  Jeg tror jeg har en gul farvetråd. Sådan solskinsgul. Jeg køber i hvert fald gule lamper og gule knager og gul voksdug til køkkenet. Gule glas til vand, gul bakke til kaffekoppen etc på sybordet. Min sofa er dog lilla. Jeg har endda selv farvet den ;) Jeg blev single for snart 5 år siden og tænkte hvis ikke nu så aldrig. Min nuværende mand drømmer dog om en i grå... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Emma, jeg kan ikke finde din blog.. hvad hedder den?

   Når jeg trykker på dit navn kommer der kun listen frem af de blogs du læser..

   Lone

   Slet
 2. Hej vi bor med antikviter, blandet med dansk design. En stue er puder tæpper og dug grøn, og en rød stol og vase har fået lov at komme ind, en anden stue er det blå som præger det hele, og min gang er det guld, guld spejl, guld hylde, guld greb på kommoden, og guld remmer på de gamle billeder. i øjeblikke går vi og snakker meget om at skifte møbler, og så få teak møbler som passer til dansk desig og væres store samling af herrup billeder. nu må vi se. ha en dejlig dag og god bedring.

  SvarSlet
 3. Hej Lone. Øv med sygdom, jeg håber at du snart er på højkant igen. Jeg er jo meget glad for farver, men i øjeblikket er det især gul og lilla som er i spil. Blå i alle afskygninger har jo været en favorit igennem mange år, så den kan man også finde....hov nu må jeg jo ikke glemme turkis- den er jeg også vild med. Ellers er hjemmet indrettet med lidt af hvert- " en kælling fra hver by".

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Aj hvor træls at være syg, håber ikke det er noget alvorligt...Her er der vist ingen gennemgående farve bortset fra hvide vægge...ellers er der alle mulige farver så den gennemgående tråd er vist multicolour her...

  SvarSlet
 5. Den grønne tråd er skøn... Jeg elsker grønt og jeg synes at dinne grønne pletter er smukke. Hvor er det godt at de fine lysetager er fundet frem - de er jo smukke.
  God bedring til dig...

  SvarSlet
 6. hej Lone.. Øv med sygdom og jeg er med i den klub.. Hænger med hovedet - er træt..;0)
  Nå men ja elsker grønt.. Og mange farver.. Får altid flotte udsagn fra folk der kommer i mit hus.. Så noget må jeg gøre rigtigt:0)

  Nå men ville høre dig om du kunne bruge et par sponcer gaver til blogtræf fra Randers?

  Jeg kan vist skaffe et par stykker?? (kun hvis du er interesseret)Smiler..

  Go bedring.. KH Iben

  SvarSlet