mandag den 19. marts 2012

Ægudstilling i Dussen.. Den varede ikke længe..

Nu er der æg i Dussen.. Mine kom op i en pause... Men da jeg fik en hel flok skønne børn med på værkstedet for at lave æg, så kom de lige så hurtigt ned igen..


Jeg er nemlig af den holdning at det ikke er de voksnes ting, som skal hænge i DUSSEN, men børnenes... De er så dygtige..,Det er skøt at se, hvor stolte de bliver, over det de laver..

Nu pynter alle børnenes æg, og der er flere under vejs.. det er så hyggeligt.. Håber også du gider pynte på dit arbejde.. his du har mulighed for det...

Jeg har også pyntet personalestuen.. Der skal da ske lidt.. Vi har ofte så travlt at det kan være svært at nå at "være noget for hinanden".. Det har jeg forsøgt idag... så lidt æg kom i "Vaserne" som jeg iøvrigt også har lavet sammen med børnene.. Husker I dem?

Syltetøjsglas eller rødbedeglas.. Pak dem ind i gips.. De tører hurtigt. og er flotte at se på...


Lidt godt til ganen blev det også..


I dag sagde vi farvel til "Julen".. hahaha Det var dog ikke fra JUL... men alligevel. Man siger jo at Julen varer lige til Påske.. haha Nå ikke.. men der var da jul over temaet..


Jeg serverede hjemmelavet marcipanbrød.. De var da væk, før jeg fik set mig om...


Svesker, Valnødder, brændte Hasselnødder var også et hit.. Julen varer jo lige til Påske..

1 kommentar:

  1. Jeg bliver helt varm nr jeg ser pyntningen også selv om jeg jo ikke er til påske udover de skidne æg hos min mor, for det skal der til. Har set blogtræffet og overvejer om jeg tør, der er lige noget praktisk jeg skal have til at gå op i en højere enhed, så vender jeg tilbage til dig :)

    SvarSlet