lørdag den 4. juni 2011

Nyt fra haven

Så smuk er vores Clematis lige nu. Troede aldrig at den ville komme tilbage til live. Roald siger godt nok at jeg er farlig med en hækkesaks, men da han havde været i gang med vores dengang kæmpe store Clematis, var den ganske lille. Nu blot en måned senere er den lige så stor og flot som før, den hænger bare ikke længere. Hvem skulle ha troet det. Ikke jeg, det er ganske vist. Blot et lille råd. Nu ved I det. De tåler en kraftig beskæring. Det har været godt for den.
Disse smukke Kalaer fik Roald i gave. De minder mig om min brudebuket. Godt nok var de i bordux, men ganske smukke. Elskede den buket. Py det er egentlig mange år siden. Sider da lige er og mindes dengang.Nå ja, så kan jeg da lige vise et lille billede fra det ene højbed. Kålen er ikke særlig stor, men vi krydser fingre og håber det bedste. Det har regnet og svinet bedet til, sikke en uorden. Alligevel er vi stadig ganske glade for resultatet. Jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan vise 4 flotte højbede med frodige afgrøder.. Måske snart?

4 kommentarer:

 1. Hej Lone, hvad hedder den smukke Clematis?

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Ulla

  Det er jeg ked af at måtte skuffe dig med, ikke at vide.
  Den var plantet da vi købte huset her. Den er nu smuk.

  Lone

  SvarSlet
 3. Godt at høre fra dig Lone.. Endelig på igen.. Mon ligge stolen hænger på ryggen af dig mens du blogger?? Hi hi... Elsker også celmatis.. men mine de lilla er ik kommet - men en hvid er der:0)

  SvarSlet
 4. hahahha Iben..

  Du er for sjov, men du har jo også en anden kilde at tjekke mig under.. og ja.. Solvognen er min gode og trofaste ven i nøden.
  Tak, jeg er tilbage på bloggen, men sikke et døj. Har da stadig ikke helt drejet koden for hvorfor den pludselig ikke vil kendes ved mig.

  Lone

  SvarSlet