lørdag den 16. april 2011

DIY Cykelslangearmbånd.

Nej..... Jeg er ikke holdt op med at blogge. MEN jeg har også lovet mig selv, at jeg kunne blogger når jeg har noget at byde på, og for alt i verden, når det ikke stresser mig. Derfor en lille pause på nogle dage, det kender I vel også. Men uha, der er hurtig afregning, jeg har såmænd mistet hele to faste læsere på den konto... Fnis, tror jeg overlever. Her er så lige en DIY.Cykelslangearmbåndet, som vi kunne lave på blogtræffet, men ingen havde tid til at gå igang med, er så fedt. Går med mit armbånd hver dag, og deler lige med Jer, hvordan det laves..
1. Du klipper cykelslangerne i stykker så de er lige lange som brede. Du skal bruge ca. 12 - 14 stykker. Alt efter størrelsen på dit håndled.


2. Stykkerne er klippet, her er nok til flere armbånd. Det kunne jo være, du fik lyst til at lave en gave også.


3. Cykelslangestykkerne skal vaskes. Tro mig. De dufter ikke rart og er ikke rene. Så gør dig selv den tjeneste.


4. Nu sætter du stykkerne sammen parvis. Se billedet. De åbne sider gemmes i de lukkede sider, på det andet stykke.5. Du tager en stoppenål. Bruger tykt rundt elastik. Gerne i farver, men jeg har kun, været i stand til at finde det tykke runde elastik i Hvidt, Sort, Guld og Sølv. Her har jeg valgt det sorte. Du syer de indvendige sider sammen, binder en god knude. Trækker den ind i slangen, så den ikke ses.


6. Dette gør du alle parrene igennem. Det sidste par, binder du sammen, så armbåndet danner en cirkel.


7. Det færdige armbånd, på min arm. Hvor er Roald, når der skal tages et billede, som ikke får min hånd til at se tyk ud.. Ja det ses tydeligt, at han ikke er her... nånå...


8. Manglede lige noget jeg kunne sætte her... ;o) så det er de simple materialer, til et skønt armbånd.


De færdige armbånd. Nu i to størrelser. Der er masser af muligheder med cykelslanger, tror aldrig jeg bliver træt at det materiale..Håber I kan li dem, og så god fornøjelse.Se også mit tidligere indlæg om stoffet fra Karina.

4 kommentarer:

 1. Hvis det er ok med dig, så snupper jeg lige ideen. Dejlige armbånd.
  Jeg har selv lavet lidt forskellige armbånd i cykelslange. Det er et sjovt materiale at arbejde med.

  Men her på det sidste her jeg hørt dårligt om cykelslange. Det skulle indeholde alverdens ting og sager , som er skadeligt for helbredet! Man kan bla. kunne få eksem mm.
  Er det noget du har hørt noget om?

  SvarSlet
 2. Hej..

  Brug løs af idéerne fra min blog. Du er velkommen til at linke hertil...

  Har ikke hørt noget om at cykelslanger skulle være skadelige..Har ikke selv haft problemer med det..

  Lone

  SvarSlet
 3. Super god ide at lave armbånd på den måde - tak fordi du deler med os.

  SvarSlet
 4. Hej Lone..
  Hvor blev dine kurve dog flotte.. Go ide..
  Armbåndene er super fede - har også lige ribbet en slange fra naboen, men bare ik kommet igang.. frygtelig alt det der står i kø for at komme ud gennem mine hænder.. Og jeg er en af dine læsere der bliver..:0)

  SvarSlet