tirsdag den 15. marts 2011

Gæster fra USA. Tur til Skagen

Jeg ved det godt. Der er lidt stille her på bloggen, for tiden. Dette skyldes naturligvis blogtræf, men også life in general :o)
Vi er så velsignede at vi har nogle helt vidunderlige venner fra USA. De kom helt fra Texas for at besøge os. Vi er så glade for deres besøg. I ser lige lidt billeder fra en helt fantastisk tur til Skagen. Der var ingen tvivl, døtrene skulle opleve Skagen, nå ja og alt det andet, de har set imens de har været her.
Vi lånte en bil, som rummede os alle, og turen gik nord på. Godt humør, lidt kulde men ingen regn. Dette var vi taknemlige for. Danmark er et smukt land, og vi viser det stolt og gerne frem, men regn og tåge, gør ikke noget for landskabet.
Det har været nogle helt fantaskite dage, både at være sammen igen, med mennesker, som har har og har haft stor indflydelse på ens liv. Det har Scott i mit, og nu i min families. Sidenhen har hans helt vidunderlige familie sneget sig ind under huden på os. Vi elsker dem og beundre dem for deres måde at leve livet på. De er nogle helt fantastike mennesker og ikke mindst forældre.
Scott og Tami har været her før, men denne gang skulle to af deres 6 piger se Danmark. Det er vi så glade for.
Vi håber de vil vende tilbage når Roald og jeg skal fejre kobberbryllup.

2 kommentarer:

 1. Hej Lone.

  Skønt med gæster langvejs fra :o) Ser ud til I har haft en dejlig dag :o) Tænk dig som jeg sidder her og tænker, når jeg frem til, at jeg i mit 30 årige liv aldrig har været i Skagen..... Bum bum buuuum, det kunne jo være jeg skulle få gjort noget ved den sag til sommer :o)

  Håber håber håber I får et helt igennem fantastisk blogtræf, iiihh hvor ville jeg gerne være med :o(

  Kh Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Ja Skagen er så skøn, men måtte sande at den er flottest om sommeren. Både turen og byen tager sig bedst ud på den årstid..

  Du skal overveje det.... Du vil elske det.
  Anette.. Du burde deltage til blogtræf.. Jeg håber det bliver så dejligt.

  Jeg glæder mig.. Det er sikkert..

  Lone

  SvarSlet