mandag den 28. november 2011

Julemarkedet i billeder....

Sikke en skøn dag... Jeg fik gjort rigtig mange mennesker glade med en ny varmepude. De er altid et stort hit.. Kan da heller ikke leve uden min egen..


Pige kjolerne er skønne, tjek lige de skønne gummistøvler ud.. Der står FIAT på dem. De passer jo lige til IDA - kjolen.. Den lille taske fik også mange kommentarer med på vejen. Dem skal jeg da ha lavet flere af.. Det er sikkert og vist.Hæklede hjerter på grene. De pynter så smukt. Vasen får i høre lidt mere om i morgen.. Der følger en DIY..

Roald havde som ALTID kogt bolsjer til alle interesserede.. Og det var mange.. MUMS de er altså også bare så gode...


Hæklede nøglesnore og sutteholdere.. de er flotte og enkle er tilbage... Uglepuderne fik også nye hjem.. Nu har jeg blot to tilbage.. Inden der skal skabes nye.. måske...


Landkortene.. De er da skønne.. Du kan nå det endnu.. for der er enkle tilbage... Gi en kommentar..


Jeg siger lige 1000 tak for en skøn dag.. Tak til alle de som kom med.. det var så hyggeligt. Et kæmpe kram til Klitgaarden som står for dette dejlige arrangement..

3 kommentarer:

 1. åh du skulle ha kendt mig da jeg havde studiejob på Geografi og Geologi bibliotekerne på Københavns Uni. Vi sorterede kort til kassering ( læs til eleverne, andre interesserede og os selv!) Jeg har siden dengang pakket mange gaver ind i kort. :) Det er så hyggeligt. kh Emma

  SvarSlet
 2. Emma..
  Det smerter mit hjerte at høre dette...

  Men du fik sikkert noget smukt ud af dem...Det er en skam at smide sådanne ting væk.. Alt kan bruges..
  Hvis jeg ikke bruger her hjemme, bruger jeg masser af spændende ting på job... børnene elsker det..

  Lone

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder af alt det lækre:)

  God aften.

  SvarSlet