mandag den 24. oktober 2011

Ombygning på legepladsenNu har jeg endelig taget mig sammen... Jeg har såååååååååå længe talt om at jeg måtte have en bordplade, som kunne rumme både symaskine og overlocker på én gang. Nu er den kommet i hus.. Den gamle antikke skænk, som rummede stof og knapper er skiftet ud med to IKEA kommoder..


Tror faktisk at Roald og jeg kunne vinde en konkurrence i hurtighed og samarbejde.. Vi samlede en kommode på en ½ time. Vi syntes vi er seje. Vores ægteskab overlevede en IKEA udfordring.. Til gengæld er vi ikke skabt til at flytte møbler, sortere papirer eller lave systemer, sammen. Det ender ALTID i panik. Sjovt syntes jeg. For vi ønsker begge at have systemer, som er til at navigere rundt i.


Nu er vi færdige hos mig... Nu venter al panikken inde hos Roald. Han mener dog at jeg skal blande mig udenom. Det har jeg ganske svært ved, du kender det måske? Det er rart at have næsen i det hele.


Nå men i morgen har jeg igen kreaaften ... Mine ynglings kreapiger invaderer mit hjem.. jeg er ganske vild med det. Det er altid så hyggeligt.


Håber mit værelse bliver indviet der.. vi kunne jo klippe snoren over ;o)

5 kommentarer:

 1. Det er dejligt at få "ordnet".
  God krea-aften.

  SvarSlet
 2. Fedt at ægteskabet overlevede en Ikeaudfordring...så er alt godt...Bliver fedt at få snoren klippet over...Med en guldsaks formodentlig?

  SvarSlet
 3. Dejligt at får ryddet op og gjort muligt at være kreativ. Jeg synes nu at du skal lade Roald klare sig selv - og så kan du jo være kretiv imens :o)

  SvarSlet
 4. tillykke med dit nye rum.. skønt ... det med næsen i det hele.. jo for pokker det kender jeg.. hva gør man!! Er osse spændt på dine nisser ovenover..KH Iben

  SvarSlet
 5. Uha.. det er dejligt det nu kan tages i brug..

  Men det med at lade Roald passe rodet inde hos ham selv.. Det går ikke så godt.. for der sker ikke noget..

  Men va.. Jeg holder jo af ham alligevel..

  Lone

  SvarSlet