tirsdag den 12. juli 2011

Havemakeover.... vi er på vej...

Nogle af Jer kender Michael. Det var nemlig ham, som sammen med Roald, tryllede mad og kager frem til Blogtræf i Aalborg... Michael har igen hjulpet os, denne gang med endnu et af hans mange talenter.

Hvor er det dejligt når vi kan hjælpe hinanden. Der er ting som Roald og Jeg er gode til, og så er der ting som Mariann og Michael er gode til. I dag er vi yderst taknemlig for at Michael har brugt tid sammen med os i haven.


Vi har fået en vandpunpe foræret af Jimmy og Maria. Tak for den. Vi elsker den, idag fik den sin helt rigtige plads i haven..


Michael har bare sans for anlægning af have, så stauder og lækre sten fra vores have blev anrettet efter bedste evne.


Vi syntes det ser helt fantastisk ud. Glæder os til at alle stauderne falder til og vokser sig store og flotte...


Det endelige resultat. Tusind tak til Jens og Eva, som har givet os dejlige stauder fra deres have. Hvad skulle vi gøre uden hjælp. Stauder er jo altid velkommen hos os..


Jeg har vist sukket over vores vold i tidligere indlæg. Den er stor og ganske utaknemlig at fylde ud. Intet vil gro sig stort og skvalderkålen tager magten. I dag har vi dog forsøgt at tage magten tilbage... Håbet det holder..

4 kommentarer:

 1. Hej det ser bare så fin ud, håber ikke skvalderkålen vender tilbage. den er jo svær at komme af med.
  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Det ser bare godt ud - jeg har lige købt en astilbe til at plante i staudebedet og nu hvor jeg ser dit billede, har jeg allerede fortrudt, at jeg ikke tog et par stykker mere i andre nuancer, for det ser rigtig fint ud.

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud med den gamle vandpost...Håber i vinder kampen over skvalderkålene!

  SvarSlet
 4. Hej Lone! Mange tak for kommentar på min blog - dejligt du vil læse med;) og sikke en dejlig blog du har dig her - skønne ugler og SMUK liberty kjole med det hæklede forstykke - wow!!!

  SvarSlet