mandag den 11. juli 2011

Fra jord til bord

Det går rigtig godt i både højbede og drivhus. Alt gror som aldrig før. I går høstede vi en agurk på ca. 60 cm. I vores iver for at lave hjemmelavet Tzatziki glemte vi at tage et billede af den kæmpe agurk. Det gør vi lige næste gang....

Sådan gør vi... For Roald siger jeg er en kylling med hensyn til hvidløg




  • Vasker og skræller agurken en smule. Vi har ikke meget skræl tilbage, dog lidt...

  • River agurken og klemmer den for væde.

  • 3 dl græst yoghurt

  • 2 fed hvidløg

  • Dette blandes


Alle kan lave dette. Det er så nemt som at klø sig selv i nakken. Gå frisk igang...


En sommer uden hjemmelavet Tzaziki går virkelig ikke. Det er jo sovsen her i huset.



Lidt inspiration til sommermenúen... -sådan smager det helt fantastisk..



  • Grillmad

  • Rodfrugter

  • Brød

  • Tomatsalat

  • Nye kartofler både kogte og grillede

  • Kødretter


Blot til inspiration. Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar