onsdag den 8. juni 2011

Styr på sagerne.

Det er jo nærmest blevet en sport.. De er sjove at lave, og det er jo en ren og skær leg at finde sjove farver, som skal passe, eller ikke passe sammen. Ja, hvorfor nu det? Jo ser I, jeg har nemlig fundet ud af at de fedeste nøgleringe er dem, hvor farverne er tilfældige og knapperne er valgt så langt fra farverne i nøgleringen, som muligt.


Disse er sendt i udbud hos pigerne, som tager sig af vores samfunds "fortids kæmper". Al respekt til de, som bruger deres talent på at varetage samfundets ældre. De som gør en forskel, i de ældres og deres pårørendes hverdag og liv. Tak ....

6 kommentarer:

 1. Hej Lone
  De er bare super flotte. tror jeg også jeg vil prøve at lave :) Hvor har du skaffet karabinhagerne, hvis jeg må være så fræk og spørge?

  SvarSlet
 2. Hej...

  Man må da altid være fræk at spørge... Pandurohobby, har karabingagerne...


  Tak .. Der er flotte, som du kan se på min blog har jeg også lavet dem som sutteholdere..

  Lone

  SvarSlet
 3. Hej Lone, de er vildt fede. Og selvfølgelig må der jo være en knap. :)

  SvarSlet
 4. Hej Lone. De er super flotte og som du skriver så behøver tingene ikke altid at "matche" for at få et flot udseende. Fedt med knapperne....

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. De er rigtig fede, Lone! Dejligt med fest og farver :o).
  Håber alt vel hos dig!

  SvarSlet
 6. dem er jeg da helt vild med.. De er noget retro agtig når de laves så tilfældigt i farverne som du selv beskriver det.. De er seje.. Ku forstille mig at SFO tøserne er vilde med dem osse..:0)
  KH Iben

  SvarSlet