lørdag den 13. november 2010

Kreadag. Jeg flettede taske.Ja så langt er jeg kommet på den første kreadag... Alt er syet her til.. og det er så hårdt for mine stakkels fingre. Det gør intet at jeg nu skal holde en lille pause.. Gerne en lidt lang pause.Undervejs og godt fra land. Tror nok jeg meget hurtigt blev enig med mig selv om at det kun bliver til denne ene taske. Føj for et døj, men måske det ikke er så slemt når jeg ser det endelige resultat.


Else er en kreativ dame. En af dem som skal prøve alt. Ovenstående kan du se noget af alt det hun laver. Tasker som hun har flettet og tasker syet af Tulip poser. De er alle foret med bomuldsstof. Flotte er de.. Jeg har fået lov til at arve noget af materialet, og skal da lave en med Frikadeller, jeg glæder mig.

Glæder mig også til at vise det færdige resultat af tasken som jeg har rodet mig ud i. Det bliver IKKE i morgen, det lover jeg ;o)

8 kommentarer:

 1. Hej Lone :) Jeg har holdt kursus i de flettede tasker på Husflidsskolen i Hals her i weekenden. Og hvis de er syet sammen på den rigtige måde skulle du ikke have spor ømme fingre! Prøv lige at tjekke den her side: www.genbrugblirguld.blogspot.com. Her kan du se hvordan man gør :) Jeg kan se at nogle af ringene i den taske du har vist nederst i dit indlæg vender forkert... Det gør det ikke nemmere, og resultatet bliver flottere hvis de vender rigtigt. Bank mig oveni hovedet hvis jeg blander mig i noget jeg ikke skal :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Det gør du ikke... Tak Mette..

  Men den som er på billedet nederst er ikke min, men en anden dames taske...

  jeg tjekker lige..
  Men nu havde mine fingre det jo dårligt i forvejen, som du sikkert kan se i et af mine tidligere indlæg, det hjælp ikke på sagen...

  Lone

  SvarSlet
 3. Flotte er de under alle omstændigheder de tasker der...

  SvarSlet
 4. Du er for sej Lone :-) Det ser super godt ud.
  Held og lykke.
  Mvh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot :o). Det ville jeg gerne kunne, men ved ikke om tålmodigheden er til det, eller hvor jeg skulle lærer det.

  Kh Randi

  SvarSlet
 6. Py ha Randi

  Jeg tror heller ikke jeg gør det igen... Jeg gør min færdig i jombobog og så er det det... Jeg er den type, at det skal være perfekt og det kærver endnu mere tid... Det er så hårdt.. og jeg har dårlige fingre i forvejen, for tiden...

  Men den skal nok blive god...

  Lone

  SvarSlet
 7. Hej Lone

  jeg er fuld af beundring, flotte tasker du er i gang med.

  stine:)

  SvarSlet
 8. Tak Stine

  Det går lidt stille.. Jeg er ved at sy den færdig i bunden.. Det er desværre ikke helt så nemt.. Jeg er vist ret så penibben..(staves det sådan?)

  Det er somom den ikke blever helt så perfekt som jeg gerne vil ha den...

  Men jeg kæmper videre..

  Lone

  SvarSlet