lørdag den 14. august 2010

10 ting om mig - jeg er blevet tagget


Hvem har dog fundet på dette ???????????????????

Jeg er under alle omstændigheder blevet tagget af Sara Som også har fortalt os 10 ting om hende, tjek dem selv ud ;o)

Nu gik det så stærkt at jeg ikke fik styr på hvor mange jeg skal sende bolden videre til. Har også haft så tralvt at jeg er i tvivl om hvem som allerede har svaret på dette.. men jeg forsøger:

Det blev ikke til flere i denne omgang. Håber I vil lege med..

3 kommentarer:

 1. Hej Lone - Jo, jeg havde godt set at jeg i blandt de udvalgte :) Jeg tager gerne imod :) Det er jo meget skægt! Det lyder meget spændende med den afrikanske prins :)

  SvarSlet
 2. Hej søde Lone.

  Vi snakkede om da vi mødtes, at vi føler vi kender hinanden :o) Efter bloglegen her kender vi hinanden endnu bedre :o) Synes vi har flere og flere ting til fælles.
  Bla. det med kiloerne. Jeg smed 18kg væk fra min krop inden vores bryllup. Så blev jeg gravid, og nu har jeg gået herhjemme og kreahygget mig lige rigeligt hvad angår kg´erne. De er ikke på alle 18 igen, men jeg skal for alvor til at slå bremsen i. Men det er lettere at skrive her, end at føre det ud i livet. Det er da også pokkers man ikke taber sig af at gå amok ved symaskinen ;o)
  Tak for din søde kommentar til mit vogn-indlæg :o)

  Forsat dejlig weekend til dig og din elskede Roald.

  Varme knnus og kram Anette

  SvarSlet
 3. Tak søde Anette

  Ja det med kiloene, er ikke nemt.. jeg har kæmpet med dem hele mit liv.. Nu har jeg vendt bøtten, og vil ikke mere, jeg har fået det så meget bedre.. Men hvor er det svært at finde ud af hvem man selv er, så... for jeg går stadig samme sted hen og kikker efter tøj, tror stadig der er ting jeg ikke kan holde til.... Alt har jo forandret sig.. kun til det bedre.. må det forblive sådan...

  Amok ved symaskinen ville være den fedeste form for motion, jeg gider nemlig ikke bevæge mig, hvis jeg kunne blive fri...

  God weekend til Jer også...
  Kram fra "lille" mig

  SvarSlet