lørdag den 17. april 2010

MISLYKKET... og jeg tør godt selv sige det.......


Jeg har tidligere opfordret andre til at vise deres mislykkede projekter.. Jeg gør det igen... Når man leger så meget som jeg gør, kommer der ind i mellem nogle ting fra hånden, som er mindre heldige...


Det gælder f.eks. disse dukker.. de er blevet, intet mindre end, MEGET LIDT KØNNE.... men vá .. vi kan jo ikke lykkes hver gang.


De er mere sjældne end kønne, men måske der alligevel er en lille pige, som vil holde af dem, en skønne dag..

7 kommentarer:

 1. Jeg synes da de er rigtig søde...synes ikke de ligefrem er mislykkede!

  SvarSlet
 2. ej lone.. synes de er helt vild søde! :) du kunne bruge den som nøjleringe og sælge dem. ved selvfølgelig ikke hvor store de er.. men synes bestemt ikke de er mislykkede :)

  Knuser fra Tulle

  SvarSlet
 3. Hey jeg vil da ikke sige mislykket, hellere charmerende. hende øverst til venstre, har et glimt i øjet og et kækt smil.....

  SvarSlet
 4. Måske ER de mislykkede, men så er billedet ikke helt realistisk. For mig ser de fine ud, rigtig fine. Men jeg kender jo godt det der med, at noget ser fint ud på billeder og så skuffer i virkeligheden. Måske er det bare sådan her.

  SvarSlet
 5. Piger...

  Det handler vist om at jeg havde en forstilling om hvordan de skulle se ud... Det gør de ikke....

  Billedet viser dem, fuldstændig som de er. Jeg har endda brugt mit fineste stof fra USA.. men de ansigter og faconen.. altså fra hoved til mave.. er gået helt galt...

  Men tak for Jeres overbærenhed.

  SvarSlet
 6. Altså, Lone. Jeg vil nu give de andre piger ret - det er nogle skønne dukker. Både nådr det gælder ansigt, form og stof sammensætning.
  Det er rigtigt, at det kan være svært at se det, hvis man havde forestillet sig noget andet. Men når man kigger på dukkerne med friske øjne, så er de rigtig søde!!

  SvarSlet