tirsdag den 15. maj 2012

Jeg kan stadig smage den...Altså, selv flere dage efter kan jeg drømme om den yderst lækre hjemmelavede islagkage..

God mad var der i lange baner. Især desserten var for mig en drøm. Roald, Michael, Mariann og Eva de kan trylle om os.. Og det er helt fantastisk. Tak til køkkenskriverne som bare tryller alt det frem som jeg drømmer om, når tankerne flyver afsted under min planlægning.. 

Ordene fra dem har hver gang været: "Bare sig hvad du vil ha, så får du det... " Sådan skulle det være i alle livest gøremål, eller også ville det bliver for kedeligt, det tror jeg næsten.

Vi arbejdede så hårdt at vi fortjente det.. Når jeg selv skal sige det.

12 kommentarer:

 1. UHMM altså Lone - kan godt forstå at smagen må sidde der endnu.. Den ser vild lækker ud - men det gør/gjorde alt det de søde menneker havde lavet.. Glemmer ALDRIG sidste år .. ha ha
  Skønt at læse om det hele på alle bloggene..;0)
  Ha en dejlig dag..
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Iben du var så savnet.. Næste gang så kommer du.. ik´os´?

   Du er så sød, dagen bliver jo også lidt som man selv bidrager, og det må man sige at blogpigerne kan.. nemlig bidrage til den gode stemning..
   Lone

   Slet
 2. Altså den islagkage, Lone :) Den var virkelig så fantastisk :) Vi blev alle helt stille. Og bare nød hver en mundfuld :) Jeg sagde det til Michael da vi gik hjem, men jeg tror bare han blev lidt forlegen :) Men jeg overdrev ikke! Det var en skøn dag, og du har bestemt et fantastisk team til at trylle sådan en dag :) Tror du laver det bedste blogtræf der kan opdrives :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Mette

   Tak tak... Nu håber jeg at Michael læser med, for du skriver lige præcis det som jeg var ved at drille ham med, da blogtræffet var overstået... Nemlig at han og hans mor ikke kan modtage komplimenter... så tak for det...

   Michael laver en meen islagkage.. og jeg elsker den... så ja når vi fodres med god mad, så er der ro i salen..

   Lone

   Slet
 3. Ih...altså Lone, jeg ville så gerne have deltaget, men var i år forhindret. Jeg har læst med rundt omkring, og jeg kan se I har haft en rigtig dejlig inspirerende dag. Håber jeg kan være med næste gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, du er med på hesten næste år.. Dejligt at du kikker med.. så får du lidt af smagen... ;o)

   Vi havde en skøn dag..

   Lone

   Slet
 4. Islagkagen var helt fortryllende, al maden var super lækker!
  Jeg lever altså stadig på det blogtræf og tror, det varer længe endnu.
  Det var bare så fantastisk :)

  SvarSlet
 5. Spørg lige om smagen også sidder i hukommelsen her. Den var lækker som alt det andet der blev kræset med :)

  SvarSlet
 6. Desværre måtte jeg springe islagkagen over - jeg tåler ikke mælk og fløde. Men så ualmindelig lækker ud - og jeg vil indrømme at jeg savlede lidt over den. Men heldigvis var der masser af sprøde småkager - som altid er et hit hos mig.
  Tak for en dejlig dag Lone og alle dine hjælpere. Jeg er så umindelig glad over at stoffet fra sidste år virkelig har gjort en forskel.

  SvarSlet
 7. mums - den var smækker lækker :)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det ud til at have været en fantastisk dag.
  Hvor ville jeg gerne have været til sådan en dag!

  SvarSlet
 9. Islagkagen var fantastisk! Jeg husker ikke at jeg nogensinde har fået en islagkage der smager SÅ godt! Islagkagen var virkelig et resultat på at når man gør tingene selv bliver de bare så meget bedre end hvis man købet noget færdigt.
  - og jeg er selvfølgelig helt klar på blogtræf næste år. Jeg skal nok være den første til at få mig tilmeldt :D

  Kh Mette JR.

  SvarSlet