fredag den 18. maj 2012

De lækreste kager.. Sådan gør du..


I dag har min søster fødselsdag. Hun fylder 60.. Ja jeg er efternøler. Ikke en sjæl ville nogen side gætte dette. For jeg er IKKE  forkælet..

Nå men når det så er ude af verden, så kan jeg jo lige fortælle Jer hvordan disse bliver til...

Du skal bruge:


Dejen laves af:

  • 2 pk gær
  • 6 dl lun mælk
  • 50 g sukker
Dette blandes og stilles til at hvile i ca. 5 min.
  •  3 dl. olie
  • 1 spsk salt
  • ca. 1500 g mel. (jeg bruger altid mindre)
Tilsæt først olien, dernæst salt og tilsidst mel.

Lad dejlen hvile imens du laver dit fyld. 

Fyldet består af:

  • 375 g blødt smør
  • 600 g sukker
  • fint revet skal af 3 appelsiner
Dette blandes så det bliver dejligt blødt. 
  • Nu er det tid til at rulle dejen ud. Rul ud så det bliver nemt at rulle en lang pølse. 
  • Smør fyldet på dejen
  • Nu skal du rulle til en pølse.
  • Skær stykkerne i ca. 3 cm. tykke stykker.. Ønsker du at lave høje snegle så lidt tykkere.
De skal bages i ca. 10 min. i en 220 graders varm ovn.

Velbekomme.. De smager mums...





6 kommentarer:

  1. Å, hvor disse ser deilige ut! Tusen takk for at du deler oppskriften, for jeg vil bake disse denne weekenden..
    Siri :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. uha.. gør endelig det...

      Selv tak, elsker at dele...
      Tjek lige mit sidste indlæg ud.. ;o)
      Lone

      Slet
  2. Kære Lone
    tillykke med søsteren :o)
    de kager skal nok vække glæde .
    hilsen Mona

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Mona

      Du havde fuldstændig ret.. De gjorde stor lykke..

      Lone

      Slet
  3. Tillykke med din søster. Den opskrift skal da bestemt prøves her i weekenden :0) Altid godt at have lidt i fryseren

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Helle

      Ja prøv den lige... og tjek også lige mit sidste indlæg ud... det er lige prikken over Iét

      Lone

      Slet