lørdag den 15. oktober 2011

Verdens bedste, måske.. har I også en favorit?

Ja overskriften og billedet følges måske ikke ad, men så kik ind og bliv lidt klogere....


Jeg har nu fejret fødselsdag i flere dage og elsket det i fulde drag. Det har været hyggeligt og indbringende. Jeg er blevet velsignet med dejlige gaver. Både af Roald men også mine mange andre gæster har givet dejlige gaver.. Nå for ikke at snakke om de mange dejlige hilsner, som er strømmet ind på Facebook. Jeg er så taknemlig. Der skal ikke meget til for at jeg føler mig værdsat og husket.. Tak for det..


Så jeg har dækket bord til alle gæsterne, og grint over hvor meget jeg holder af den fine fødselsdagsløber. Ingen har måtte spilde på den.. og det har de også fået at vide ;o)


Ja dagene op til min fødselsdag er jeg blevet mobbet for min nye interesse for æbler. Jeg er så velsignet at jeg har modtaget æbler fra både en forældre på jobbet samt naboen.. De skulle jo bruges til noget fornuftigt, så der er blevet kogt æblegrød (som I har set i et tidligere indlæg) samt bagt denne skønne æblekage.. Roald har bare styr på det. Den smager som en drøm..


Tænker også I har en ynglings. Denne er vores lige nu, men vi har jo heller ikke haft tid til at afprøve de mange lækre opskrifter jeg har modtaget op til den store dag... Tak for dem alle.. Der er stadig mulighed for at prøve dem, og vi ser frem til det.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen.
  Jeg kan godt forstå, du er øm over den løber :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke, jamen æbler er dejlige, både til kager og til madlavning, du er heldig du har en mand der kan og vil lave æblekager til dig . jeg er sikker på at du også har fortjent det.

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt ustabil for tiden, så jeg har da vist ikke fået ønsket tillykke.
  TILLYKKE fra mig!

  Det er en meget fin løber, du har. Den skal da passes på:)

  Æble-opskrifter har jeg ikke meget forstand på, - men det har I, kan jeg se. Mums.

  SvarSlet
 4. Tillykke med dagen :0)

  Er altså også en fin løber, har du selv lavet den?

  Vores ynglings er æbletærte med marcipan, faktisk fundet på en blog, denne her http://www.valdemarsro.dk/en-god-start/

  SvarSlet
 5. stort tillykke herfra også

  Super flot en løber skal man passe på

  Min eks lavede nogle bagte æbler med noget dej omkring og en rulle marcipan der hvor kernehuset sad MUMS og så cremefraish eller flødeskum til

  SvarSlet
 6. ÅH altså Lone - du er meget nem at gøre glad tror jeg.. Godt at du havde en dejlig dag.. Flot ser det ud.. det med æbler har jeg det bedst med når det er et alm. æble jeg bare skal spise.. Æblegrød - kage osv kan jeg altså bare ikke li´- jamen min smagssans vil bare ik modtage det .. Sorry - men derimod en lækker kanelkage med slik på.. uhmmm... Mon jeg ever bliver voksen!! hi hi
  Go søndag.. KH Iben

  SvarSlet
 7. Tusind tak, piger...

  Jeg er mega glad for min løber, men har ikke lavet den selv.. uha.. Det har eva... En dygtig og skøn dame som jeg kender..

  Jeg havde en fantastisk dag og måske har Iben ret, når hun siger jeg er nem at gøre glad.. For der skal virkelig ikke meget til.. hilsner som Jeres er absolut med til det..

  Iben: Hvem siger vi kun er voksne når vi kan spise æblekage.. Ikke mig... Er også til din ynglings... helt sikkert... Vi er dem som ikke gider at blive voksne..

  Lone

  SvarSlet