søndag den 11. december 2011

Sådan ser vores ud.....


.. Hvordan ser dit ud?


Ingen børn og hund. Hvad gør man så, når man er så skør at man gerne vil lave et hyggeligt Julebillede til vores lille hilsen om god jul og godt nytår til alle dem vi har kær.Man finder da en god ven som tager et skønt billede, som måske kan bruges.. Vi har valgt dette billede...Tak til alle I som gider at læse med på bloggen. Det gør mig rigtig glad. Jeg elsker Jeres positive hilsner, ros og inspiration som jeg er så heldig at finde hos Jer.. Tak endnu engang for det.Glæder mig til at se hvad der kommer fra vores hænder i det nye år.

10 kommentarer:

 1. Hej super billede og super ide... ha en dejlig søndag. klem

  SvarSlet
 2. Super billede -så dejligt glade i ser ud ;0)
  Ha' en dejlig december ♥

  SvarSlet
 3. Kæreste Lone og din søde mand.. Sikke dog et dejligt billede.. Hvor er det bare godt af jer.. Og en god ide:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 4. Sikke dog et dejligt billede...her står den altid på nogle hjemmebiksede julekort af en eller anden art...jeg er ikke kommet til den del af juleforberedelserne endnu...måske julekortene bliver sparet væk i år...der er lige lovlig meget fart på her!

  SvarSlet
 5. Glædelig jul til jer også - et supert billede forresten.

  SvarSlet
 6. Det er et rigtig dejligt billede:)
  Mine julekort er elektroniske og med billeder af året, der gik.

  SvarSlet
 7. Tak for de søde ord...

  Jeg er egentlig holdt op med at sende julekort. Det er en skam, men syntes det er tidskrævende.. Så i år ville vi blot sende dette ud på nettet.. Her på bloggen og med en julehilsen til venner og familie på FB.. hvor er det nemt, mange vil sige for nemt. De har fuldstændig ret.. Men det er lige hvad vi kunne være med til i år..

  Eva... god idé.. Du har også så meget overskud....

  Glædelig jul til Jer..

  Og et kæmpe tak fordi I læser med
  Lone

  SvarSlet
 8. Det er dog et fantastisk godt billede - i ser skønne ud, ked af det med hunden, i måtte gerne ha lånt Zacho, det ville han da ha' elsket. Godt at man har gode venner der er go'e til at ta billeder - bare vent til du ser vores julekort :-) knus Michael

  SvarSlet
 9. Hej Søde Michael..

  Ja tak for gode fotografer.. Nu har vi jo også modtaget Jeres.. Det er så fint... Og sjovt... ..vær du glad for at vi ikke havde hund på vores.. Deter nemmere uden.. Hunden vil kun det, den vil.. Heldig for mig, er Jeres hund velopdraget... tak for det..

  Lone

  SvarSlet