fredag den 11. november 2011

En dejlig stund med en dejlig pige. Mit hjertebarn.

Anna har været her idag. Sikke en skøn tid, med en skøøøøøøn pige. Anna har jeg været så velsignet at kende siden hun kom til verden som en skøn pige på 11 pund. Ja du læste rigtigt. Stor og klar til at erobre verden. Hun erobrede ikke blot verden men også mit hjerte. Hun har ejet det siden. Hun er det tætteste jeg kommer at have barn selv. Hun og Simon som er hendes storebror er mine børn. Sådan har det altid været.


Nå men Anna smséde mig og spurgte om jeg ville hjælpe hende med at lære at hækle. Det sagde jeg ikke nej til. Jeg hentede hende fluks da jeg fik fri.


Vi har øvet siden. Det er faktisk ikke nemt, men Anna er lærenem samt udstyret med en vilje fra natures side. Så det skal nok gå.


Anna har selv en blog.. En helt ny en. Den handler om Anna og det liv hun lever, lige nu.. Jeg skal følge med, for jeg vil så gerne blive klogere på Anna og hendes liv..

2 kommentarer:

  1. Jeg sender de varmeste tanker til den dejlige og modige Anna.

    SvarSlet
  2. Eva du har et hjerte af guld.. tak for de søde ord og tanker.. Anna har brug for dem. Tiltrods for alle de mennesker som elsker hende og vil gå gennem ild og vand for hende..

    Lone

    SvarSlet