torsdag den 6. oktober 2011

Det går i ring, for mig...Jeg trænger til fornyelse, forandring og nye udfordringer.. Jo det kunne såmænd være dækkende for flere aspekter i mit liv, men her handler det om mit kreative univers. I kender det sikkert, vi har lyst til at lære nyt, helst lige nu.
Desværre er det sådan, at jeg har gang i så mange ting lige nu, at det kan være svært at finde tid til de helt nye udfordringer, men de små, dem skal der gang i. Derfor har jeg sat mig for at dette projekt skal prøves ..... lige nu.
Jeg syntes det er sjovt at lave ting, som kan have flere funktioner eller, som i dette tilfælde, bruges til mere end en begivenhed.


Lige nu vil jeg jo ikke afsløre, hvad det bliver til, vent og se. Dog kan jeg da lige vise hvor jeg er i processen, for I skulle jo nødigt tro at, I LONES FODSPOR, er gået i stå. Det er hun ikke... nix.
Her har jeg brugt:


Metalring


bomuldsgarn


Hæklenål
Tror de er flottest i flok, især når de ankommer.


Desuden er der ikke noget så stille som dem.
Nu får i ikke flere hints.

2 kommentarer:

  1. Jamen Lone det er jo ik til at holde ud - altså at du har hemmeligheder... SUK.. troede lige jeg ku få en ide.. Er total ide forladt i tiden HMM Nå men jeg skal jo til blog træf på lørdag.. na na na na na synger jeg.. :0)
    KH Iben

    SvarSlet
  2. Mon det er ugler i ny forklædning...., eller engle måske....., det er da lidt spændende.

    SvarSlet