søndag den 4. september 2011

Krea i "Huset" og Viborg.....Jeg har været afsted til kreainspiration. Jeg har igennem mange år, været ansvarlig for værkstedet, med alt hvad det indebærer, på mit arbejde. Trænge til ny inspiration kan man vel altid. Så jeg har idag været ude for at blive inspireret. Først i Huset i Hasserisgade dernæst gik turen til Viborg. Der var også messe....Først må jeg blot sige: "Huset" gir alt andet baghjul. Jeg er igen bøjet i støvet over alle de flotte ting, som de kreative mennesker der udstiller der, får fremstillet. Ovenstående ser I blot et lille udkast. Jeg skal da til at lave noget af alt det jeg så...En skøn dag, sammen med en tidligere kollega.. Susan og jeg kunne, uden problemer ha brugt det meste af dagen der, men jeg skulle jo videre og se Husflidsmessen i Viborg..Håber virkelig der var nogen, som blev inspireret der.. For jeg gjorde IKKE.. Jeg så ting som jeg gerne ville eje, men jeg var mildest talt skuffet over to haller fyldt med GENUDSENDELSER....Æv.. Men jeg tager da bare tilbage til Huset.... Der skal jeg til at ha min gang.. Det er sikkert og vist.. Håber vi ses der... så også et par kendte Bloggere... Det var hyggeligt...

3 kommentarer:

 1. Hej Lone.

  Nøøøj det lyder da som en fantastisk dag du har haft :o) Jeg gad ski godt ha været en tur i forbi Viborg :o)

  Håber alt vel hos dig.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Jeg er ganske enig med dig Lone. Huset i Hasserisgade er stedet, hvis man søger ny inspiration. Der findes så mange dygtige mennesker i det hus, og de er ikke bange for at lære fra sig. Jeg fik handlet lidt, men kunne have købt for rigigt mange penge hvis ikke lige Steen var med og passe på pengene :o)

  SvarSlet
 3. Anette:
  Alt vel, men drømmer om store ting.. og nye udfordringer.. Har masser af projekter som blot er i hovedet.. håber de snart kommer ud af symaskinen..
  Håber også I har det godt.. Der har jo også været travlt hos dig..både i hus og have og ikke mindst krea.. Min sommer har været stille på den front..

  Junopigen

  Købe masser af ting var ikke svært.. Selv måtte jeg styre mig.. vil til at bruge Huset for at blive inspireret og dygtigere på ting som jeg aldrig har prøvet..

  Lone

  SvarSlet