lørdag den 24. september 2011

En gave, af den lille bitte slags...

Jeg kender så mange som får lækre babyer lige for tiden... Naturligvis kan jeg ikke være på gave med dem alle... Men engang imellem er der da lyst til blot at give en lille bitte ting..
Så da jeg igår mødte før tid på job, da Roald skulle bruge bilen, og jeg syntes det var nemmere at få et lift, satte jeg mig ved den varme radiator og fandt hækletøjet frem. Det var godt... der hyggede jeg mig og fik denne lille sag fra hånden. Håber den lille bliver glad. (læs: moderen)


En sød sutteholder i lilla og turkis.. Syntes lilla er en svær farve at tage billeder af. Den ser altid mærkelig ud.. Lad dig ikke nare af farven..

3 kommentarer:

 1. Den er super fin Lone, håber den bringer glæde! Synes nogle gange at det er lidt ærgerligt, at min datter ikke vil bruge sut, da hun jo så heller ikke kan få en af de fantastiske hæklede suttesnore...
  KH Dorthe

  SvarSlet
 2. ja hvorvidt den falder i god jord, vil tiden vise.. Men de er nu søde. En skam jeg heller ikke har nogen som kan bruge sutteholdere.. æv for det...

  Godt man kender nogen der kan.. og så håber jeg på lidt salg til julemarkedet.. Dorthe der må du kikke ud... samme sted hvor der var blogtræf... den sidste weekend i nov.
  Lone

  SvarSlet
 3. Fin lille tingat give til babyen..og ja lilla er en mærkelig farve at tage billeder af...den bliver aldrig ordentlig!

  SvarSlet