fredag den 15. juli 2011

Det bliver man ALDRIG for gammel til. Kik ind og se de mange billeder.

Roald og jeg har idag været i Kildeparken i Aalborg. Der var der "banket" den mest fantastiske Middelalderby op.

Lad mig sige det sådan: Ta dine kære ved hånden og gå i Kildeparken. Det er en oplevelse. Dufte, smagsprøver, lyd, grin, venlighed og underholding i massevis.


Vi bliver aldrig træt af det. Går såmænd derind igen imorgen... SES VI ?


Duft af lækkert mad, skønne grøntsager fylder pladsen. Vi købte kryddersalt med hjem. Hvis du ender der i morgen, skal du gøre det samme. Det smager helt vidunderligt.

Vi smagte krydderpølser med kryddersalt købt af damen i grøn kjole. Jeg fik de mest fantastiske pandekager. UHM måske smager alt bare bedre når det serveres med så meget charme... Tak for skøn betjening.


Der var også lidt til de som elsker at lege. Har sådan lyst til at skrive "Drengerøvene" men det vil ikke være retfærdigt, for selv undertegnede nød synet af de mange farver, infor om Middelalderen samt meget andet historisk info, som flød fra mændenes mund. Disse herrer forstod at sælge varen. De levede sig ind i kampen med ære...Håndarbejdsmæssigt var dette også en oplevelse. Har da lyst til at gå tilbage og købe nogle flere knapper.. Ja jeg sagde knapper. De er da for skønne.. bånd, snørre, stoffer, garn, bøger m.m. flød i lange baner.Sikke en SPRADEBASSE. Han er uden tvivl FYNBO. Han er humoristisk, charmerende, underholdende, hurtig og god til sit "håndværk". Han kan lidt med bolde, ild og balance. Han skal opleves. Snyd ikke dig selv for dette...

Der er så meget mere. Jeg kan ikke gøre dette retfærdighed. Sikke et kæmpe stykke arbejde som er lagt i dette arrangement. Tak for det. Jeg har haft en dejlig dag. Uden sammenligning..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar